- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
Ugyanez a bajom már hónapok óta! Én megfigyeltem, hogy a gép indítása utáni pár perc a kritikus, olyankor mintha lenne egy limit, ami alatti feszt nem fogad el a rendszer. Nálam RX 580 esetén megadom, hogy a State 7-hez menjen 1030mV, de rögtön ahogy alkalmazom, visszaállítja defaultra. Viszont, ha ezzel szórakozom pár másodpercig és csiki-csukizom a fesszel, akkor előbb-utóbb már tényleg alkalmazni fogja a megadott értéket. Számomra rejtély a dolog és piszkosul idegesít, hogy minden restart után manuálisan kell szarakodnom.
Azt már nem is mondom, hogy az Asus Dual OC kártyámmal random időközönként mouse és sound lagg jelentkezik, ha tétlen a gép. (Pl. megy egy zenelejátszás vagy youtube a háttérben). A dolgot mindig megoldja, ha dupla klikkelek az AMD szoftverén a tálcán, majd rámegyek a Játék menüpontra (tehát semmit sem állítok, csak megnyitom). Úgy sejtem, hogy a problémának köze van a driver által alkalmazott State 0 értékekhez és az egy csatlakoztatott 144Hz-es monitoromhoz.
Szerk: az 1030mV még tutira stabil, mert futtattam így vele több játékot és pár 10 perc Furmarkot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó!
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest