- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Azonnali processzoros kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jagon
tag
Gondoltam a 2019-es LTSC-re én is, csak azt nem tudnám jogtisztán beszerezni...
Amúgy munkára (amire vettem a gépet), arra kiváló (leszámítva, hogy nem tudnám jól projektorra kötni).
Csak sok az ismeretlen faktor számomra: első Acer, első AMD, első W10, ezért nem igazán tudom, melyik a ludas...
És hát a maximalizmus. Férfiként szeretem, ha minden rendben van a gépemen az utolsó byte-ig.
Írtam tegnap az AMD-nek, kíváncsi leszek mit válaszolnak majd...
Mert a driver kompatibilitásnál nem írják, hogy legfrisseb Win kell, vagy hogy az LTSB nem támogatott. Hátha orvosolják majd egy későbbi kiadásban, mondjuk arról fogalmam sincs, hogy ez rutinmunka lenne, vagy épp embert próbáló feladat...
Amúgy ez a W10 verzió szerintem brutális, ennek kéne a default verziónak lenni, aztán aki feature-öket akar, az vegyen olyat, illetve telepítse őket.
Köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Star Trek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest