Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topic
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit összeesküvéselmélet, de mivel már 2013 óta ő a CEO eddig is tehetett volna rossz dolgokat.
Én inkább azzal hoznám összefüggésbe, hogy decemberben volt hír, hogy eladta az Intel részvényeit. Mikor kijöttek a sebezhetőség, akkor én is inkább arra voksoltam, hogy bennfentes kereskedés, tudta, hogy mélyrepülésbe kezdenek a részvények ezért még jó áron túl akart rajta adni.
De ez már inkább az a kategória, mintha mindent megtenne azért, hogy a részvények tényleg mélyrepülésbe kezdjenek, mert vissza akarja vásárolni a részvényeit csak épp féláron.
Tudta, hogy szerver fronton bármennyit lassuljanak jó darabig nincs alternatívájuk. Igaza volt valakinek, igaz, hogy most a részvények ára esik, mert a CPU-k teljesítménye a patch miatt esik 5-30%-ot, de ezért fél év múlva az eladások nőnek 5-30%-ot mert a számítási kapacitás tartani kell a cégnél, ami végül felhajtja a részvények árát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1 TB Játékkonzol! Ajándék Joystick + RGB-s Hűtő!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Acer Aspire 7 - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest