- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit összeesküvéselmélet, de mivel már 2013 óta ő a CEO eddig is tehetett volna rossz dolgokat.
Én inkább azzal hoznám összefüggésbe, hogy decemberben volt hír, hogy eladta az Intel részvényeit. Mikor kijöttek a sebezhetőség, akkor én is inkább arra voksoltam, hogy bennfentes kereskedés, tudta, hogy mélyrepülésbe kezdenek a részvények ezért még jó áron túl akart rajta adni.
De ez már inkább az a kategória, mintha mindent megtenne azért, hogy a részvények tényleg mélyrepülésbe kezdjenek, mert vissza akarja vásárolni a részvényeit csak épp féláron.
Tudta, hogy szerver fronton bármennyit lassuljanak jó darabig nincs alternatívájuk. Igaza volt valakinek, igaz, hogy most a részvények ára esik, mert a CPU-k teljesítménye a patch miatt esik 5-30%-ot, de ezért fél év múlva az eladások nőnek 5-30%-ot mert a számítási kapacitás tartani kell a cégnél, ami végül felhajtja a részvények árát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest