Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
Én speciel egyetlen hírt sem olvastam, hogy valami cég berendelt volna nagyobb mennyiségű AMD-t a Meltdown miatt, valamint a Spectre ellen Intel, AMD, ARM, IBM, stb. vonalon is rendesen körül kell nézni, ha valakinek az sem fér bele, és konkrétan nem néztem meg a listát, hogy melyik típusok nem érintettek, de elképzelhetőnek tartom, hogy egyik sincs már gyártásban, ami mindkét Spectre ellen biztosan "véd".
Használtan 5-10+ éves cpu-t meg nem fognak tudni berendelni 5000 db-os csomagba.Az AMD szerezhet vásárlókat az ilyen országokból, mint MO, ahol elterjed, hogy az a tuti, az "védett" a Meltdown és a Spectre ellen, de szerintem itt eddig is átlag felett adtak el, ellenben kicsi az ország, kis piac.
Hatástalan a piaci részesedésükre, ha valahol a világon egy nagy cég berendel egy kamionnyi Intelt.Egyébként most zár az olló a Meltdown és a Spectre-tól függetlenül, mert az AMD-nek nagyon sz*r procijai voltak az FX-ekkel éveken át, és most sokan veszik az új szériát, akik eddig kivártak egy FX-el, vagy Intellel. Szóval még azt sem lehet mondani, hogy amikor kijön a következő piaci részesedés adat, hogy ez a Meltdown és a Spectre miatt van, mert a grafikon egyértelműen az AMD új szériájának a megjelenésére fog emelkedni.
Szerintem most inkább lassulni fog az emelkedésük, mert sokan azonnal vették az új szériát, már évek óta vártak rá, és "első nap" mentek a boltokba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest