Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomba
senior tag
válasz
Csabroncka #2038 üzenetére
Netflix.com
bejelentkezes után beállítások.
ott a felirat megejelenés beállítható. -
Gomba
senior tag
válasz
sz.v.endre #1458 üzenetére
A történet annyiban igaz, hogy a netflixre mostmár nem lehet előfizetni app store-on keresztül, mivel a netflix meg akarja tartani magának az apple jutalékát.
Ettől még a félreértések elkerülése végett - nem biztos, hogy így akartad írni, de az olvasóknak: magát a netflix alkalmazást továbbra is támogatja a netflix, az előfizetést új előfizetőknek apple accounton keresztül nem, hanem el kell ballagni a netflixhez direkt ehhez.
Bár egyébként szerintem mindenben jobb direktben előfizetni, mint apple-en keresztül, néhol jobb kondíciókat is kapni. -
Gomba
senior tag
válasz
Franky2Ster #1440 üzenetére
-
Gomba
senior tag
válasz
Csabroncka #1430 üzenetére
Illetve a Moments-et is érdemes szerintem megnézni. (akkor nem kell photo station)
Kinek a pap kinek a papné. Attól még DS Photo lesz ígyis-úgyis aTV-n. -
Gomba
senior tag
Szerintem nem javulhatott a helyzet azóta.
Elvétve látok lehetőséget magyar feliratra vagy szinkronra.
Igazából itthon mindent angolul angol felirattal nézünk. Így nincs se szinkron se felirat problémánk sosem.
Ebben a felállásban nyilván tökéletes a netflix.Kicsit más:
Igazából VPN-en gondolkozom (US netflix több tartalom miatt) + akkor lehetne Hulu is.
Van aki aTV-n Huluzik itt? -
Gomba
senior tag
válasz
Csabee. #1383 üzenetére
Nekem "okos" TV van Sony is és Samsung is. Egyiknek jobban szeretem (szarkazmus on) az okos rendszerét, mint a másiknak.
Az alkalmazások frissítésének támogatása kritikán aluli. Megveszel egy új tv-t és utána kb pár hónap firmware frissítést kapsz. Ezzel szemben az aTV azért jobban támogatott. Szeretem, hogy gyors és jól integrálódik a cuccaimmal.
Homekit hub lehet, illetve az airplay támogatás miatt is nagyon szeretem, amiket a tv-m nem tud. Illetve ha cserélem a TV-t sem kell mást használnom majd máshogy.Amit használok:
1. Netflix
2. Eurosport player (az on demand egy áldás, nem kell mindent felvennem upc-n nincs rá visszanézés)
3. Hbo Go (bár épp lemondás alatt, nem használom nagyon Netflix és egyebek mellett)
4. Infuse (NAS-ról tartalomnézés)
5. DS Photos
6. Yoga Studio (halál komoly tényleg)
7. Accuweather
8. Podcasts
9. Sound TV -
Gomba
senior tag
válasz
OldAkita #1349 üzenetére
Itt jól leírják milyen licenszek vannak.
Itt pedig az In progress résznél vannak, hogy mik lesznek a 6-os verzióbanHa most veszel standalone (nem előfizetéses) 5 pro-t, akkor biztosan majd kedvezményesen lehet a 6-osra upgrade-elni.
Én személy szerint a 6-osig a havi 1 eur-os előfizuval kivárok és utána megveszem a 6 pro standalone-t.
Ingyenes nem lesz semmi -
Gomba
senior tag
válasz
Csabroncka #1340 üzenetére
Nekem pl. nincs. De ez volt a korábbi kommentben a kérés
Egyébként pedig igen: DS Photo (synology) vagy Photos (icloud) nekem képekre ok, zenére más megoldásaim vannak, bár egyre kevésbé hallgatok lokál tárolt zenéket. Bár ios Audio Station airplay2-vel a tvre lehet egy megoldás, bár nem szép, vagy plex vagy itunes server home sharing a nasról (Bár ez utóbbi szívás én nem csináltam ilyet) -
Gomba
senior tag
válasz
OldAkita #1330 üzenetére
Belépés után hatalmas képekkel mutatja a filmeket...
Az Infuse tudja ezt (ahogy a netflix, hbo go stb is)
Próbáld ki. Nemsokára (2019 eleje) jön a 6-os ezért az 5 prot (ami nem frissül, de lifetime licensz) ne vedd meg.
Viszont ha mondjuk havi előfizusat veszel (1 eur / hó) akkor van 1 hét ingyenes időszak ameddig lemondhatod. -
Gomba
senior tag
Fizikailag ugyanaz, csak más piacra készült. Mindkettő az A1842-es apple TV.
Tipp: A CS cseh-szlovák, az MP magyar/lengyel. Erre én nem találtam elérhető listát. Iphonera van, de ott nem pont ezek a kódok vannak, ha valaki tudja pontosan ossza meg.
Ez kb. max a dokumentációra lehet igaz ami benne van, hogy más. A többi ugyanaz szerintem -
Gomba
senior tag
válasz
MasterMark #1229 üzenetére
Denon rcd-n10 vagy Marantz MCR-511 lenne amiket akarnék mint kis hálózati erősítő.
Airplay2 rendszert "építek". Viszont a két erősítőből csak az első Airplay2 képes, HDMI meg egyiken sincs.
Az működőképes modell, hogy az apple TV-hez bluetoothon/Airplay1-en van kötve a Marantz és úgy használom az appleTV Airplay2 képességét, hogy az erősítőn szóljon a hang. Tehát kvázi így a Marantz is airplay2 képes lenne (kis trükkel). Vagy ilyenkor a latency-t már észrevenném? Van valakinek tapasztalata? -
Gomba
senior tag
Sziasztok, közvélemény kutatás: aTV 4K-hoz ki hogyan köti az erősítőjét (ha köt egyáltalán?)
HDMI direktben/tv-n keresztül "visszakötve", Airplay, bluetooth stb.... -
Gomba
senior tag
válasz
Franky2Ster #1211 üzenetére
Az mivel lenne jobb, mint egy bármilyen másik?
Ha már minőségit kellene venni szvsz nem Belkint vennék, mivel az egy normálisan árnyékolttal egy szint.
KáCsa esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat a tvOS operációs rendszerrel és a játékokkal újítja meg az eredeti koncepciót.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest