Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A netflixen hogy alakulnak a szinkronizált tartalmak jelenleg? Kb 1 éve, talán év elején mondtam le, akkor szinte nem volt. A családtagok szinte egyáltalán nem beszélnek angolul, és ha felirat vagy szinkron között kell választani, akkor inkább a szinkront választják, ezért van most inkább HBO Go.
-
OldAkita
aktív tag
Kösz az infókat, de azt hiszem bármilyen kitűnően is működik az Infuse és tankönyvi módon teszi a néző elé a borító képeket, nem lenne logikus megvenni ha az MrMC is lejátszik mindent, azt meg már megvettem. Inkább megharcolok vele és megpróbálom hátha rá lehet venni hogy kirakja a borítóképeket. Most épp ott tartok hogy gondoltam beteszek a film mappájába egy képet hátha ez a megoldás. Csakhogy amely filmnél ezt próbáltam, találtam egy képet ami még az mkv nevével azonos mégse teszi ki az MrMC. Mi lehet vajon a megoldás?
-
Csabroncka
addikt
Én használtam Kodi-t szóval nekem 20 perc se volt az MrMc teljes, kényelmes testreszabása. Korábban kértem blakey, hogy teszteljen nekem pár fájltípust, ezek alapján és amióta használom, zenére is oké.
HoryThePooh: kicsit ezt a liszensz dolgot kifejthetnétek bővebben is. Nem igazán értem, hogy miért nincsen, bitstream lehetőség az ATV-n. Ebben az esetben nyilván az AVR-ben található liszensz dolgozik, na...
Vagy egyszerűen ennyire le akarja védni a kalóztartalmak lejátszásától az ATV-t ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Steam topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az ATV központi beállításán keresztül megy, mire rájöttem...