- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Autós kamerák
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
A BT és a 2,4 GHz-es Wifi összeakadhat, nekem volt ezzel problémám egy Syology routerrel, ami kiakasztott egy laptopot ami zavarást keltett a hálózatban, valószínűleg nem volt megfelelő az árnyékolás. Router csere megoldotta, és azóta is volt néhány új routerem, igaz mind Asus, de soha nem jött elő. Hónapokig nyomoztam, kerestem a hibát. Elhiszem, hogy szt tapasztalod, hogy nem működik, de szerintem nem fagyásról van szó.
-
-
Imi1981
veterán
Na ez érdekes mert te 4k tévén nézed . Ha ott sem jó akkor annyiban nyugodtabb vagyok, hogy nem csak nálam rossz 😄. Én minden sorozatnál) azokkal teszteltem) észrevettem a különbséget shield javára! Némelyik sorozatnál óriási különbség volt némelyiknél kevésbé észrevehető de azért mindegyiknél látszik. Nálad is vagy csak az 1899 sorozatnál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honda topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest