Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
kennystyle
üzenetére
Van egy olyan sejtésem, hogy blakey-nek is erösen igaza lesz a minöségi oldalon... Ez a lossless zenehallgatás még mindig spéci megoldásokat kiván, és az apple TV ahhoz kevés lehet. De ne legyen igazam. Én letettem a lossless minsöségröl pont ilyen okok miatt, azt a keveset ami van, direktben USB-röl dugom az erösitöre és onnan vezerelve hallgatom, tehát maga az erösitö beépitett lejátszója teszi a dolgát -> még kevesebb konverzió és rövidebb jelfolyam -> még jobb végsö minöség, még ha a lossless formátum elméletben nem is engedne mást, a fizika azért mégis fizika (huh ebbe most ne menjünk bele, ha kérhetem).
-
blakey
titán
válasz
kennystyle
üzenetére
De Apple TV-vel nincs minőségi zenehallgatás, vagy van, de csak 48/24, ennyi és pont. Ha megfelel, akkor hallgatod, ha nem, akkor másik irányba mész.
Leírtam, hogy miként tudod használni, ha nem tetszik, nem használod, nincs más lehetőséged. Én minőségi zenére Amlogic box + CoreELEC-et használok USB DAC-kal.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Battlefield 6
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS 16X - i9 14900HX, 32gb ram, RTX 4070 (140w) 1tb SSD + gyári gari
- HTPC házi szerver config eladó ÁFÁS számla (Ryzen 5 2400G, 16 GB RAM)
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- 7 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 840 G10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő