- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Teclast Tablet Topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Csabroncka #7351 üzenetére
Nem adtam indokot, hogy ingerült legyél. Nem arról van szó, hogy nem értem, amit írtál, hanem arról, hogy nem érzem ezt a problémát, illetve nem értem, hogy miért jönne elő. 5 Apple TV-t használtam, több regisztráción vagyok túl, soha nem dobott fel olyat, hogy csak iOS-en tudom hitelesíteni. Mac-re nem SMS-t küld, hanem iCloud fiókon belül egy kódot küld, hogy valaki csatlakozna a fiókomhoz, beírom a kódot és OK.
Egyébként ez korábban téma volt, teljes félrevezetés (hibás UX megjelenítés volt, ha nem tévedek). Az Apple TV-t független eszközként tudod használni, nincs szükség semmilyen másik Apple termékre, csak egy iCloud fiókra. A kép egy régi, pletykából induló kép, de az sem arra kényszerít, hogy iOS-ed legyen. A felhasználási feltételeket, meg csak egyszerűen elfogadod. A másik megoldás, hogy használod a böngészőt (nem kell Apple), belépsz az iCloud fiókodba és elfogadod a feltételeket)
Egyébként nem tudom miket olvasol, de ez nem így működik, viszont nem zárja ki azt, hogy ne fordulna elő. Nálad most előjött egy ilyen helyzet?
Itt van a hivatalos tájékoztatás és a lehetséges megoldások, lassan 1,5 éves.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest