- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eGPU tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABee
tag
Nem volt rossz játék de sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. Én is cak a látvány- és a hangzásvilág miatt vittem végig.
Az még ok hogy az irányítás nem az igazi de a QTE a bossfightok végén teljesen kikészített. (pc-n játszottam vele) A történet meg ugyan lapos volt de sokkal nagyobb gond volt a történetmeséléssel és a karakterekkel. Valahogy egy szereplő sem nőtt a szívemhez, annyira "2 dimenziós" volt mind. A szinkronok meg megint csak nem voltak az igaziak.
Ennek ellenére azt kell hogy mondjam az utóbbi évek legjobban kidolgozott Sci-Fi atmoszféráját hozta. Nálam a játék ezen része kenterbe verte a Deus ex HR-t de még a Mass Effectet is.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Fél évvel megjelenése után került fel a PlayStation Plus ingyen letölthető játékválasztékába a DONTNOD akció-kaland játéka.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eGPU tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó PS5 Streaming bundle
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Szép állapotú Xbox Series X 1TB SSD
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest