- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Steam Deck
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Petrónius #2020 üzenetére
Csak ha a chrome integrálva van a rendszerbe, akkor nem lehet törölni, csak tiltani. Törölni, csak rootolás után lehet. Legalábbis nálam LG-n így van. A gyerek és az asszony Xiaomi telóin is le vannak tiltva az ilyen szarok, mert törölni nem lehet. Amit lehet, ott is töröltem.
-
-
Joe1
tag
válasz
Petrónius #751 üzenetére
A 2,5 D-s üvegfóliáknak nincs kerete, de az sík üveg, nem követi a kijelző széleinek ívét, tehát mindenképpen 3D, 5D, 9D, 10D üvegfólia ajánlott hozzá. Nekem a RN5-n, a RN7-n 5D, 9D van ezek mind fekete, vagy fehér kerettel készülnek, nyilván a fekete telefonhoz fekete keretes illik. Van elég sokféle tokom, de még egyik sem nyomta fel a szélét. A 8T-hez most van úton az 5D-s üvegfólia és tok, Hazai boltokban zömmel csak sík 2,5 D üveg van.
A sík üvegek mellé adnak folyékony ragasztó félét ami kitölti a hézagot. -
Joe1
tag
válasz
Petrónius #704 üzenetére
Szia Petrónius!
A tok fotóin valóban középen vannak a kamerák, de ezek gyári fotók egy sémára több típus felsorolásával, de a kiválasztás után gyakori, hogy nem azt mutatja pontosan.
Írtam az eladónak erről a problémáról, de megnyugtatott, hogy a rendelésnek megfelelő típus lett elküldve. Szerintem jól néz ki, a leírás szerint esés ellen fel van vértezve, középen meg átlátszó, így a tetszetős hátlap sem lesz eltakarva.
Együtt jön 3 db 9D-s üvegfóliával, addig meg remélem megóvja a gyári tok és egy RN7-es üvegfólia ami megmaradt. Egyébként jó rá, csak alul kb 2-3 mm-t nem takar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Remek készülék folytatja a Redmik sikerszériáját, aminek egy tulajdonsága sem eredeti, az ára mégis emlékezetessé teszi.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest