Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Petrónius #2020 üzenetére
Csak ha a chrome integrálva van a rendszerbe, akkor nem lehet törölni, csak tiltani. Törölni, csak rootolás után lehet. Legalábbis nálam LG-n így van. A gyerek és az asszony Xiaomi telóin is le vannak tiltva az ilyen szarok, mert törölni nem lehet. Amit lehet, ott is töröltem.
-
-
Joe1
tag
válasz
Petrónius #751 üzenetére
A 2,5 D-s üvegfóliáknak nincs kerete, de az sík üveg, nem követi a kijelző széleinek ívét, tehát mindenképpen 3D, 5D, 9D, 10D üvegfólia ajánlott hozzá. Nekem a RN5-n, a RN7-n 5D, 9D van ezek mind fekete, vagy fehér kerettel készülnek, nyilván a fekete telefonhoz fekete keretes illik. Van elég sokféle tokom, de még egyik sem nyomta fel a szélét. A 8T-hez most van úton az 5D-s üvegfólia és tok, Hazai boltokban zömmel csak sík 2,5 D üveg van.
A sík üvegek mellé adnak folyékony ragasztó félét ami kitölti a hézagot. -
Joe1
tag
válasz
Petrónius #704 üzenetére
Szia Petrónius!
A tok fotóin valóban középen vannak a kamerák, de ezek gyári fotók egy sémára több típus felsorolásával, de a kiválasztás után gyakori, hogy nem azt mutatja pontosan.
Írtam az eladónak erről a problémáról, de megnyugtatott, hogy a rendelésnek megfelelő típus lett elküldve. Szerintem jól néz ki, a leírás szerint esés ellen fel van vértezve, középen meg átlátszó, így a tetszetős hátlap sem lesz eltakarva.
Együtt jön 3 db 9D-s üvegfóliával, addig meg remélem megóvja a gyári tok és egy RN7-es üvegfólia ami megmaradt. Egyébként jó rá, csak alul kb 2-3 mm-t nem takar.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Android szakmai topik
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kuponkunyeráló
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Dell UltraSharp 27" QHD 2.5K 100% AdobeRGB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest