- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Monitor hiba topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktmt
aktív tag
válasz
mzperx76 #3089 üzenetére
Nekem ez segített.
Összefoglaló:
9. Gyári reklámok kikapcsolása -
cidalain
veterán
válasz
mzperx76 #3089 üzenetére
most csak szerintem tetted fel 4x ugyanazt a képet?
én ez úgy oldottam meg, mivel észrevettem hogy csak bizonyos mappában van reklám, hogy csináltam új, saját mappát, amiben nem lesz reklám, majd átpakolgattam az appokat a saját reklámmentes mappámba, és a reklámosat töröltem a fenébe. -
-
jFox
addikt
válasz
mzperx76 #776 üzenetére
Egy fotót tennél fel, hogy hogy néz ki a telefonon?
#775 Zeon.hu: neked nem csúszik ebben a tokban a teló? Ami nekem volt az piszkosul csúszott. Ezért is esett le.
Térerő:
Nekem a múltkor az 1-es SIM térerő esett le 0-ra és nem jött helyre csak újraindítás után. Valószínűleg valami ROM hiba lehet, mert anno MIUI 10-zelnem csinált ilyesmit. Remélem javítják hamarosan.
A WIFI-nél azt figyeltem megy, hogy ahol régi, pl. G-s WIFI van, ott vacakol. Ahol modernebb N vagy Ac ott nincs vele gond. -
bojtix
tag
válasz
mzperx76 #233 üzenetére
Kösz a tippet, ki is próbáltam. Ebben már valóban működik HDR nélkül is, de szerintem "túltolja" a színeket, és hiába bogarásztam, nincs olyan beállítási lehetőség, hogy lejebb vegyem...
Valaki futott már bele olyan verzióba amin HDR nélkül lehet fotózni és ha kell a beállításokon is tudjak variálni? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest