- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latza
aktív tag
válasz
digitalentum #1891 üzenetére
Prof Reminder
Nekem bevált, a hátsó LED-et villogtatom, sötétben is látszik az asztalra téve (a gyári szilikontokban) -
cidalain
veterán
válasz
digitalentum #1889 üzenetére
Always on Edge
Elég jól működik nálam. Mondjuk a beállításokkal el kell tökölni egy darabig mind a progiban, mind a teló beállításaiban. -
Tökimanó
senior tag
válasz
digitalentum #1889 üzenetére
Mivel nem csak appot írtál hanem ötletet és tapasztalatot is ezért javaslom ezt. Mi Band 4. Nem mondanám drágának ,persze azért nem is olcsó. 9 ezer körül van az ára. Viszont ezen be tudsz állítani mindent hogy jelezzen (rezegjen) a kezeden. Én is ezt használom és még semmiről nem maradtam le. Próbálkoztam appokkal én is,de nem vált be egyik sem. Ez tökéletes. Ráadásként vízálló,pulzus,aktivitás mérés ,és sok egyéb dologra alkalmas.Ja és hogy azért a témánál is maradjunk,le kell tölteni hozzá a MiFit alkalmazást és így együtt használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.19
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest