- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
kisspall #4004 üzenetére
Hihetetlen, hogy mindig van pár júzer, aki minden szarba bele bír kötni! Majd talán engedélyt kérek tőled, hogy valamit többször leírhassak... Annyiszor írok le valamit, ahányszor akarok. Semmi közöd hozzá! Ha meg a sok 8T imádó ember szerinted attól szarul érzi magát (rád gondolok), mert le mertem írni 2x, hogy az asszony megutálta a telót a sok bosszantó dolog miatt, akkor tudlak sajnálni. Ja! Nem! Aki elégedetten használja a 8T-t az az én kommentemtől függetlenül ezután is úgy fogja használni és nem fog álmatlanul forgolódni éjszaka miatta.
Ha nem tetszik, amit írok: 1. leszr@om, 2. ignoráld!Egyébként meg én örülnék a legjobban, ha végre sikerülne a sok adatot lementeni róla és egy fr-el meg tudnám oldani ezeket a problémákat és nem kéne új teló után nézni.
-
Ferike81
senior tag
válasz
kisspall #4004 üzenetére
Nem gondolom, hogy azért írja, hogy bárkit is bosszantson. Egyszerűen használná, de nem működik. Én is jó két éve vettem anyósomnak, de már új korában akadtak vele gondok. Na, mondom kínai telefon, mókolni kell vele, egye fene. Olcsó árkategóriás volt, belefért. A problémára való megoldásokra lenne inkább kíváncsi az ember.
De, ha nem megy akkor lépni kell tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest