Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
lac10
csendes tag
válasz
Trooper82
üzenetére
engem nagyon bosszant. merthogy nem én mondtam meg az árát, de valahol 10-20 kHuf felett illik bele tenni hangszórót, az egyszerűen jár.
a fényerő az szoftver, azt "ingyen" lehet javítani.
nem hiszem el hogy csak nekem túl fényes.
10 évvel ezelőtti készüléken volt egy fényerőszabályzó az automata fényerő mellett, amivel azt tudtad hogy oké automata, de mennyire legyen alapból fényes. ha alapból bazi fényesre szeretnék állítani a szabályzót, mert a boltban akkor örül a sok ember és majd megveszik ezért, tőlem csinálják. de a használhatóságot azért ne dobjuk ki, mert ha megvette akkor használni szeretné majd.
ez 2 olyan szintű hiba, hogy az általános normális minősége ellenére sem merek majd ilyen telót venni. ez alap hogy ennek jónak kellene lennie. egyetemi nyelven ez a "beugró". ha egy telefon torzít, akkor hogy telefonáljak már vele? 3 perc után a földhöz verni lenne kedvem, ez így nem pálya.
a fényerő csak bosszúság, azt kapcsolgatom, de a hanggal nincs mit csinálni. az diszkvalifikálja a versenyzőt egyből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 14 Pro Max 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest