-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lac10
csendes tag
válasz
Trooper82 #1678 üzenetére
engem nagyon bosszant. merthogy nem én mondtam meg az árát, de valahol 10-20 kHuf felett illik bele tenni hangszórót, az egyszerűen jár.
a fényerő az szoftver, azt "ingyen" lehet javítani.
nem hiszem el hogy csak nekem túl fényes.
10 évvel ezelőtti készüléken volt egy fényerőszabályzó az automata fényerő mellett, amivel azt tudtad hogy oké automata, de mennyire legyen alapból fényes. ha alapból bazi fényesre szeretnék állítani a szabályzót, mert a boltban akkor örül a sok ember és majd megveszik ezért, tőlem csinálják. de a használhatóságot azért ne dobjuk ki, mert ha megvette akkor használni szeretné majd.
ez 2 olyan szintű hiba, hogy az általános normális minősége ellenére sem merek majd ilyen telót venni. ez alap hogy ennek jónak kellene lennie. egyetemi nyelven ez a "beugró". ha egy telefon torzít, akkor hogy telefonáljak már vele? 3 perc után a földhöz verni lenne kedvem, ez így nem pálya.
a fényerő csak bosszúság, azt kapcsolgatom, de a hanggal nincs mit csinálni. az diszkvalifikálja a versenyzőt egyből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- IPhone 17 Pro max 256GB ÚJ gyári független 3 év jótállás
- iPhone 15 Pro 256GB gyári független megkímélt 3 hónap jótállás
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest