- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandetad66
csendes tag
válasz
dave_gahan #25 üzenetére
Note 8 prot használva mondhatom..
Nem melegszik..sehogy..
És brutál kijelző időket produkált...Vígan elhasználom két napot. -
twollah1976
őstag
válasz
dave_gahan #682 üzenetére
Probald meg picit megfaragni a jack csatlakozo muanyagjat vagy vegyel uj kabelt.
-
Szabolcs22
tag
válasz
dave_gahan #629 üzenetére
Örülök ennek,mert teljesítménybe sokkal jobb mint a p2, ráadásul közel azonos használattal is bír annyit. 2-3 év múlva meg az is csere.
Egyszer már hard reseteltem a p2-őt, de már volt hogy többször újraindult,meg mostanába belassult. Tartalék telefonnak még kiváló,ha a másikkal netán gond lenne,röhögve kíhúzom vele a napot. Csak ugye már bosszantóak a dolgai.
Open camerát használok, lehet az is meghülyíti,mert a vaku gondol egyet és nem világít/villan. Ha bekapcsolom h világítsak vele, akkor se,csak újraindítás után.
Remélem majd az nfc-t be tudom állítani,mert mióta van ez a simple,azóta azt használom érintéses fizetéseknél is. Én is egyből kikapcsolom az nfct fizetés után, nehogy vmi szemfüles bandita rácsapjon. Szóval igaz kényelmi szempont de örülnék ha az teljesen működne.
Akku miatt,meg h kint dolgozok esöbe hóba hidegbe melegbe,ezért néztem strapa telefont és bár hiába írnak róla többnyire jót,azért pont azok a rosszak amiket írnak róla, eltántorít h olyat vegyek. Meg persze a garanciáztatás sem egyszerű azokkal. Inkább akkor kisebb akkus,jobban optimalizált telefon,minthogy szenvedjek a szarokkal. -
Szabolcs22
tag
válasz
dave_gahan #627 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Akkor ha gyötröm nekem lesz egy nap 6 óra sot körül. De ha úgy csinálom mint te akkor meg bírja rendesen.
Kolondrum: Majd vissza olvasok mert láttam vmit ajánlottál a kijelzőre, vmi glues edzett üveget. -
dave_gahan
aktív tag
válasz
dave_gahan #117 üzenetére
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
dave_gahan #115 üzenetére
Elég nehéz infót találni a mobilok wifi modeméről, ill. annak érzékenységéről, de két helyen is azt találtam, hogy a Note 8 Pro wifije 2x2 MIMO-s, ami elvileg nem rossz.
https://www.xda-developers.com/xiaomi-redmi-note-8-pro-first-impressions/
https://www.androidcentral.com/redmi-note-8-note-8-pro-specsJó lenne erről gyakorlati infó is, ha vkinek esetleg van tapasztalata...
-
miqlas
őstag
válasz
dave_gahan #25 üzenetére
... ezeket én is ismerem! Mint az elõzõ hsz-ban írtam, n.o.r.m.á.l.i.s.a.n. mûködõt nem kell nagyon várni/remlélni!
-
Azie
őstag
válasz
dave_gahan #25 üzenetére
igen. értem én, hogy a telefon a maga természetes alapverziójában van összehasonlítva a versenytársakkal, de gondolom az bone-nak sem és az ittenieknek sem újdonság, hogy a X telók fényévekkel jobb képeket lőnek gcammal. szerintem hasznos lenne betenni egy olyan képsort is, akár cikkbe, akár komment formájában.
-
novinyul
veterán
válasz
dave_gahan #15 üzenetére
Lett rendelve mennyiség, de a Xiaomi másképpen osztotta szét a beérkező telefonok mennyiségét(tipusokra bontva) Több 9lite érkezett mint Note 8pro, szóval most város a következő szállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 6,53 hüvelyk, 4500 mAh, 64 megapixel, infra, jack port, FM-rádió és játékra szakosodott MediaTek SoC – szintet lépett a Redmi széria.
- sziku69: Szólánc.
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Fotók, videók mobillal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest