Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia,
zavaró nem vitás, de azért el lehet igazodni:
A zárójeles rész a lényeg.- PGGEUXM = P-vel kezdődik, tehát Pie (Android 9) + ott az EU, tehát EU ROM
- QGGMIXM = Q-val kezdődik, tehát Android 10 + ot a MIX, tehát Global
- QGGEUXM = Ugyanaz, mint a fentebbi, csak EU ROMA számozás horrorisztikus, annyi értelem van benne, hogy míg az egyik az Android 9-es ROM-ot számozza, addig a másik az Android 10-es ROM-ot. Magyarul :
- A MIUI 11 (Android 9) Global (MIX) már a 11.0.6 -nál jár, DE a MIUI 11 (Android 10) Global (MIX) a 11.0.1-nél... -
-
twollah1976
őstag
Ez a Google Camera verzio (Google Camera 5.1.018.177624777) 100%-ig mukodik es nem mokolt, homebrew itt hibas, ott hibas, lefagyos fos.
Mashonnan nem erdemes szedni, mert a byte meret elterhet.
-
SkyLine3000
addikt
Sajnos sok az átgondolatlan megoldás manapság. Legalábbis amit én annak tartok. Pedig azért lenne jó, ha kihoznának valami olyan telót, ami megfelel az ízlésemnek (pont leszrják
), mert a jelenlegi telóm már több, mint 3 éves és lassan el kell kezdenem gondolkodni, h mit veszek, ha ez meghal? El sem tudom képzelni. Mindig reménykedek, de csak áltatom magam...
-
Igen! (És ez on, mert a telóhoz kapcsolódik.
)
Az értesítések a notch miatt majd' egy évig pár másodperc után eltűntek stabil ROM-oknál, az akkutöltöttség száma kisebb méretű, ha az akkuikonban mutatja (azt hiszem, a MIUI 11-ben van már akku melletti kijelzés, én dev. vonalon vagyok), ha nem rejted el a notchot, akkor látod (fuj), ha meg kikapcsolod, az alsó és a felső lekerekítés különbözik.
Hirtelen ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 6,53 hüvelyk, 4500 mAh, 64 megapixel, infra, jack port, FM-rádió és játékra szakosodott MediaTek SoC – szintet lépett a Redmi széria.
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fujifilm X
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest