- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz BMizutani #2051 üzenetére
Hogy ez nalam a HyperOS frissiteshez kotheto, vagy sem passzolom.
De nekem olyan bug van, hogy a klasszikus ertesitesi sav a kapcsolokkal csak akkor huzhato le, ha kimegyek a fokepernyore. Appon belul hiaba az ujjal lefele huzos gesztus nem jon le.
De ez is csak reszben van igy, mert ha elforgatom a kepernyot le tudom huzni.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
H-Zol
senior tag
válasz BMizutani #2051 üzenetére
Nekem Note 11-S van , még a tavasziban jött meg rá a frissítés , én nem veszek észre rajta semmi hibát , annyit vettem észre , hogy ha lámpának használom a bliccet és a képernyő lezár , vagy a kis gombtól én lezárom idáig a lámpa is elaludt , de a frissítés óta nem , csak ha mégegyszer megnyomom a kis gombot !!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest