Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz tibaimp #1310 üzenetére

    Az előbb a kérdéseden gondolkodva átnéztem az Árukereső portál okostelefon választékát és a nagy hármas (Samsung, Apple, Xiaomi) kívül azon cégek melyek "több" (tehát nem egy-két típus hanem jóval több) telefonnal is versenybe szállnak ezek: Asus, BlackView, Cubot, Doogee, Honor, Huaweii, Motorola, Nokia, OnePlus, Oppo, Realme

    Ez egy nem túl meggyőző lista, pár másodvonalbeli gyártó, pár cég ami kvázi csak a nevéből próbál megélni, és egy-két olyan amit talán lehet feltörekvőnek nevezni.

    Az Oppo és a Realme amiben lehet látni fantáziát de a kérdés, hogy mennyi lendület van bennük, nem biztos, hogy mernék kockáztatni. A következő ezen lista alapján lehet egy OLED-es Samsung lesz.
    (Amikor a mostanit választottam sem volt túl bonyolult: OLED legyen, ismertebb márka, legalább 6GB RAM, Android és X forintba beférjen.)
    Sajnos a Samsung elkéri az árát annak hogy piacvezető, bár a Xiaomi árelőnye sokat romlott volt amikor akár ugyanaz a tudás 40%-al olcsóbban megkapható volt most ez már 20-30%-ra olvadt de azért ez sem rossz.)

    Az iPhone pedig extrém drága. Egyáltalán nem opció annak aki 100k HUF körül áron akar egy telefon 3 max 5 évre.

Új hozzászólás Aktív témák