Új hozzászólás Aktív témák
-
Balika23hun
aktív tag
A single player kizárólag botok elleni harc a multis pályákon átvezető videókkal tehát nem cod típusú 4-5 órás moziszerű élmény.
Jelenleg állítólag egy picit optimalizálatlan a játék így sztem várj egy kicsit a vétellel de amint rendbe hozzák sztem el fog futni a gépeden.
A magam részéről régóta várom a játékot, épp most tölti le steam.Nem félek hogy kihalna a játék mert bugos egy kicsit.Az RO1 5 éve jelent meg és még mindig játszanak vele.Plusz már most egy csomó mod-ot készítenek hozzá (pl: Vietnámi háború, csendes-óceáni fornt stb). -
Balika23hun
aktív tag
válasz
FehérHolló #54 üzenetére
A kiadó és a készítő is a Tripwire.
Balance87:Egyéb oka is lehet a késésnek pl a sokszorosításnál lévő próblémák vagy egy-két olyan hibára derülhetett fény ami miatt muszáj volt csúsztatni.Én úgy vagyok vele hogy ennyit még kibírok de inkább mint hogy olyan állapotban kerüljön a kezembe mint a Tréárk remeke a Lagg Ops.
-
Balika23hun
aktív tag
Valószínűleg gőzerővel dolgoznak a hiba javításon hisz az első patch is hamar megjött.A teljes játék megjelenésekor is lesz még bug jópár de türelmes vagyok ha a Black Ops dvd-jét nem törtem ketté ezt is kibírom(pedig ott nem egy egyszerű beta volt játszhatatlan hanem a megvásárolt verzió).
-
Balika23hun
aktív tag
Úgy játszanék már én is vele, szívesen megvettem volna a delux-ot is de a 40 euro-t kicsit soknak találtam, főleg hogy így még dobozt sem kapok pedig az nagyon tetszik és mindenképpen a polcomon szeretném látni.Remélem a CDG péntekre ki tudja hozni és nem kell hétfőig várnom.
-
Balika23hun
aktív tag
Már nagyon várom a megjelenést.Remélem hamar megjelennek hozzá a modok, főleg a Vietnamra meg a Csenden-Óceáni frontra vagyok kíváncsi.Az hogy annyira nem realisztikus egyáltalán nem zavar.A tankozást már nagyon ki akarom próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest