Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Játszottál már vele? Elkezdem sorolni, de vigyázz erős lesz.
-Ugrok ki templom ablakán, mögöttem lévő társamat már elkaszálja a golyózápor, visszanézek rá és: Feje ez ablakpárkányban eltűnve, lába az égnek állva és pörög körbe mint egy búgócsiga.
-Társam haldoklik, másodpercekig ordibál körülöttem, hogy segítsek neki. Állítólag haldoklik, de úgy fut körülöttem, hogy követni se bírom. Egyszer csak összeesik és meghal, de a hangja tovább jön. A haldoklókat nem lehet lelőni, még a gránáttól se halnak meg.
-Sniper: Mi az, hogy a távolság függvényében állítsam a scope-ot???
Könyörgöm 1945-öt írunk. Ne, hogy már ilyet lehessen csinálni egy játékban. Bulletdrop az van, és jól is működik ahogy eddig láttam, de ezzel az után állítással az egész elveszti az értelmét.
-Legnehezebb fokozaton pöppet idegesítő, hogy spam után éppen csak fel tudom mérni, hogy mivel éledtem fel és hol vagyok előző pozíciómhoz képest... és máris meghalok.
-MG különböző lövésmódjai kicsit kiakasztóak.
-Miért van az, hogy néha nem halnak meg az ellenséges katonák, máskor meg eléje lövök és szívrohamot kap ijedtében.
-Nem tudom milyen szemgolyóval van megáldva a katona, de érdekes képességei vannak. Távcső nélkül képes zoomolni csak szabadon. Ha belenézek a mesterlövész puskába, akkor ő utána még jobban rá tud közelíteni a célpontra. Kicsit döbbenetes a fókuszálási képessége. Tudom, hogy cod-ban ez szokványos, de ro-ban egyáltalán nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Nincs megállás akkuméretben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- nVidia GeForce RTX 2070 (TU106)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest