Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cyrusv10

tag

Semmi újjat nem láttam eddig. Szép a víz, és? Ez nem volt szempont stratégiában sosem. Eddig egy felturbozott Red Alert2-nek tünik.

Egyszerüen nem értem a fejlesztőket, vagy csak az EA-nél vannak ilyen fakezüek? bár a Starcraft 2 se tölt el sok lelkesedéssel. Az elmult években kijött már olyan stratégia ami szerintem etalon(nak kéne lennie) . Company of Heroes: a nyersanyag menedzsmet, a grafika, és a környezet mint a harcokat befolyásoló elemként való megjelenítése olyan eggyüttes ujdonságok voltak amiket szerintem mindenhol követni kéne.
    El kéne már felejteni, ezt a felrobbant és akkor eltünik, leesik az atom, eltüntet mindenent és mintha mi sem történt volna. Ha valahol valami nagyot szol ott roncsok, romok maradjanak, kráterek lassítsák az áthaladást, gyalogosok fedezéket kapjanak és még ki tudja mennyi minden(olyanba bele se merek gondolni mint hogy az utra robbantom az épületet)
    Ha elsüllyesztenek a kikötöben egy rakás hadihajot az látszodjon meg a tengerfenéken, ne adj isten akadály legyen a továbbiakban. Röhej hogy 1 orás öldöklő küzdelem után ugy néz ki a pálya mint mikor kezdtünk.
    2008at írunk, de az eddigiek alapján ez készülhetett volna 1998ban is, csak a víz lenne kicsit gyérebb.

Új hozzászólás Aktív témák