Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
Lehet kicsit erősen fogalmaztam.
Teljesen elégedett vagyok és én is legjobb, stabil, felhasználóbarát rendszernek tartom. Mióta megvan én sem romoltam, minden benne van ami kell és úgy működik, ahogy szeretném. Csak valami új, valami más jól esne mégis.
Többféle peremvilágítás, többféle óra, a gyári launcherhez ikonpackok (hogy ne kelljen pl-Nova-t használni). Ilyesmikre gondolok első körben.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MIUI / HyperOS topik
- Wuthering Waves
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest