-
PROHARDVER!
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz Gomez1984 #407 üzenetére
2 autóval próbáltam eddig. Ha lesz lehetőség, kipróbálom még. Ha nem lett volna ez a probléma, lehet èszre sem veszem azt az 1-2 apróságot, ès azt mondtam volna, hogy 10/10.
Mert azért bőven van jó oldala a telefonnak, amit le is írtam .Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
veterán
-
veterán
-
pècsimunkás
addikt
válasz Gomez1984 #296 üzenetére
Neked is köszi, és mindenkinek !
Az autóm bluetooth- ja is ki van nullázva .
Egyszerűen érthetetlen az egész.
Volt, hogy úgy használtam az autót, hogy egyik telefonról beszéltem, a màsik meg GPS vagy zene, vagy mindkettő volt.
Közben már nyomtam egy resetet, kíváncsi leszek, mi lesz reggel az autóval, ha megyek melózni.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
válasz Gomez1984 #240 üzenetére
Nekem is kb ennyi csontra kihasználva az akkut. Még tán kiderül nem a térerő a baja, simán, csak ilyen. 6 óra 15-20 perc között ment el nekem. Na mind1. Köszi a képet.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
Új hozzászólás Aktív témák
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Használt, karcmentes állapotban - 2026. 05. 27.-ig garanciával
- Samsung Galaxy K zoom - gyűjtői darab
- A55 256gb fehér, Alza garancia
- iking.hu - Apple iPhone 13 Pro - Használt, jó állapotban 100% akku! - 3 hónap garanciával
- Samsung S24 Ultra 512Gb SM-S928B/DS Titán Fekete
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest