Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
callmeakos #2228 üzenetére
Nem maradtál le semmiről: egy szar az egész.
Én felmásztam wifire, erre az üzenetre: ugyanaz a 3G net van mögötte, de hát ezt nem tudja.
5-ből 4x kivág.
Hiába nyerek amúgy. Lagos az egész, és 3 (három!) pálya váltogatja egymást (a C ligában).
Még egyet kéne futni a B-hez, de Laguna Secán kb. 1 kört nem bír ki disconnect nélkül. Ne kérdezd miért. Melbourne és Silverstone "stabilabb", de uncsi így: kilépkednek az ellenfelek, vagy őket is kivágja, nem lehet tudni.
-
rumos14
nagyúr
válasz
callmeakos #2241 üzenetére
ez eredetileg is kápés autó volt, nyilván a kedvezmény követően is az marad.
a legelső 40 egypár autóból olyan 6-7 "aranyos" autó volt csak, most meg az update-eknél már lassan ezek vannak túlsúlyban. -
l4ci
tag
válasz
callmeakos #2241 üzenetére
Ha ez is aranyos lenne, akkor szinte senki se tudná elkezdeni a Vertex szériát, így legalább meg lehet csinálni arany nélkül 92%-osra...
-
F-ECT$
titán
válasz
callmeakos #2228 üzenetére
Nálam is ez van. Wifin megy csak.
-
thrill
tag
válasz
callmeakos #2155 üzenetére
gondolod, ha az a 8 pálya már unalmas, akkor a további 2 nem lesz az?
nekem spec le mans unalmas, mert az elmúlt egy hónapom éjjel-nappal arról szólt (és vagyunk ezzel még így páran
-
thrill
tag
válasz
callmeakos #2102 üzenetére
Szerintem senki nem maga az autó miatt, hanem az új versenyek, valamint 100%-os teljesítés miatt repült rá. Legalábbis a magam nevében ezt tudom mondani. Megerősítem, hogy mindkét új Lambót kifejezetten rossz élmény vezetni.
Ellenben a 100% nekem már megadatott, mint ahogy autóból is mindegyik megvan. Viszont még akad 4 verseny, ahol nincs meg az arany, na azokon még dolgoznom kell.
-
Kronok
tag
válasz
callmeakos #2125 üzenetére
ez most 0% vagy 10%
-
Djuree
félisten
válasz
callmeakos #2125 üzenetére
-
Micsurin
nagyúr
válasz
callmeakos #2116 üzenetére
Bocs
en kerek elnezesz
amúgy nem rossz kocsi.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
callmeakos #2114 üzenetére
Koltotel volna ink 120-at az utana levo Porsche spydere
-
F-ECT$
titán
válasz
callmeakos #2102 üzenetére
Semmi extra, sőt, szerintem egy gyenge autó. (Persze a maga korában jó volt.) Viszont limitált darabszámot lehet csak belőle venni, így a ritkasága adja az értékét.
-
F-ECT$
titán
válasz
callmeakos #1915 üzenetére
Én az első time trialt eléggé lazára vettem, mert nem akartam kicsúszni, így nem volt gond azzal, hogy másodikra jobbat menjek. Szerencsére ezt a trükk ismét bejött a Racing School Advancedben
-
Kronok
tag
válasz
callmeakos #1915 üzenetére
az ilyen külön eseményeken ha Time Trial volt én mindig óvatosan mentem, éreztem, h lesz vmi furfang, aztán mikor többen is írták, h később lesz újra Time Trial azzal a kitétellel, h meg kell dönteni a saját eredményünket csak mosolyogtam, Speed-ben is eljátszották ugyan ezt, de ekkor gondolom már senkit nem ért váratlanul
-
FefeeX
veterán
válasz
callmeakos #1849 üzenetére
Az a baj, hogy előre kellett volna, mert most már necces... Mondjuk ki gondolja előre, hogy a frissítés elQrja a játékot...
-
Djuree
félisten
válasz
callmeakos #1846 üzenetére
nekem az előző update után hetekig nem akart menni, hiába töltöttem le újra.
-
Simi37
őstag
válasz
callmeakos #1735 üzenetére
Olvass vissza. De összefoglalva nagyon is pay2win. A végén nagyon sok arany kell. Ha van kedved újrakezdeni egy olyan verziót keress ahol nincs lebutítva a famerendszer és keress egy 100M ezüst és goldos mentést. Bár 0ról indulsz de soha nem lesz aranyproblémád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged