- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SSD kibeszélő
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntglaci
csendes tag
Másnak is feldobja a 4.5.1 frissítést a play áruház? Frissítsek vagy se egy azonos verziót?
[ Szerkesztve ]
-
cuebler
senior tag
másnak nem nullázódtak az achi-k?
gondoltam 50% fame, le mans 10 laps, elindulok, előzők és jönnek fel a táblák sorra... 103-as szint, achi szerint még az lvl5-t sem értem el
mondjuk az ultimate velocity-t a legelső versenyen megszereztem, talán világrekord[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
ntglaci
csendes tag
válasz Sordoran #8491 üzenetére
Its my life! Bingó! Szupi! Thx! Az általad leírt módszer működik! Butul a graf. Hogy mi értelme volt így megkeverni a dolgokat, azt nem tudom. Utólag logikusnak tűnik a megoldás, de akkor is kapják be. Minden esetre nagyon átírták az rr3-at, majdnem olyan fájlszerkezete van mint egy pc-s játéknak. Szokatlan androidon a millió könyvtár, alkönyvtár stb.
-
l4ci
tag
válasz Petya25 #8487 üzenetére
Legutóbb, azaz most hétfőn nem ment a dupla arany, de múlt héten nem is nagyon TT-ztem, csak egy C-t sikerült összehozni, nem volt időm rámenni a B-re. Viszont csak egy eszközön játszottam TT versenyt, lehet, hogy ez az oka. Ezen a héten mindkét kütyün toltam egy-egy versenyt legalább, jövő hétfőn meglátjuk, hogy sikerül-e mindkét eszközről bezsebelni az aranyakat, vagy esteleg javították ezt a bugot.
-
gabe8719
senior tag
Sziasztok!
Nemigazán írtam még ide, csendben toltam a játékot.
Viszont kb. fél évet kihagytam, szeretném folytatni, de képtelen vagyok visszaállítani a cloud mentésem.A google+ fiókra volt minden lementve, és belépéskor a google játékok jelentkezett be. Új a telefonom, letöltöttem a legfrissebb verziót, erre eltűnt a g+ a bejelentkezési lehetőségekből..
Ez most komoly, vagy én csinálok rosszul valamit? Légyszi segítsetek, ha elölről kell kezdeném 3 év munkáját, biztosan a földhöz vágom....
-
SoldierL
senior tag
Ez a legujab verzió laggol, szaggat ios-on. Nálatok milyen?
-
Sordoran
addikt
Eszembe se jutott, hogy az üres eds mappába rakjam át plist fájlokat, de most megnéztem, és valóban, nekem is butult a grafika. Logikusnak tűnt, hogy ha üres lett a mappa, már nem onnan nézi a dolgokat. Viszont szépen bemásoltam a low grafikai fájlokat, és nekem is nekiállt verseny előtt leszedni asseteket, és így tudom folytatni a mostani eventet. (az más kérdés, hogy ez kicsit sietős lesz, mert még elején járok nagyon, és tegnap emiatt, hogy nem indult el Le Mans-i már semmit nem haladtam, ma és holnap pedig családi program miatt kevés időm lesz tolni, tehát 2 napom alig van rá)
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Petya25
őstag
Találtam egy cikket a Vezess-en, a lényeg:
"Haryanto támogatói így is 7,5 millió euróval egészítették ki a Manor költségvetését. Az indonéz versenyző 12 futamon vett részt, ezeken 611 versenykört tett meg, vagyis egyetlen körért 12 274 eurót fizetett.
Ez átszámítva 3,8 millió forintnak felel meg, vagyis minden egyes kör árából vehetett volna egy új autót is."Kicsit drágább kaland volt mint az Euroring.
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
ntglaci
csendes tag
Samsung Galaxy S5, proci: Snapdragon 801 és gpu: Adreno 330.
Sima frissítéskor eleinte üres volt az eds könyvtár, eltávolítás-új telepítés után meg már nincs is ilyen könyvtár a .depot-ban.
A szériák alatt a tier lista bazi nagy ikonokból áll, a butítás utáni régi kicsik helyett. -
l4ci
tag
válasz rumos14 #8485 üzenetére
Én általában meg szoktam várni a 79-80-at, mert minél több autót előzök meg, annál gyorsabbak az előrébb lévők. Nem
kisebbnagyobb távot tartanak, hanem gyorsabbak! Ezt legjobban a Speedway-en lehet tapasztalni, bár olyat még én se láttam, hogy megelőznek, max a leelőzött autók ghostjai, amik még nem tűntek el...
Egyedül egy LaFerrari LeMans Endurace-on kellett tolnom, ami a csövön kifér, mert csak ott tudtam megdönteni a 30+ km TMS távot...[ Szerkesztve ]
-
rumos14
nagyúr
ez régóta érdekel, hogy akkor most mi a frankó módszer endurance-nál, megvárni, ahogy írod, a 79-80 mp-et, vagy tolni, ami kifér a csövön. én ez utóbbit szoktam, olyan megfontolásból, hogy ha kivárok, akkor az előrébb lévő autók egyre távolabb kerülnek, egyre romlik az esélyem, hogy leelőzzem őket, kapjak +10 mp-et. de nem tudom, hogyan osztja az AI a megelőzendő autókat. neked van valami gyakorlati tapasztalatod, hogy a te módszered hatásosabb?
ja, érdekesség, hogy a Hellcat szériában az Indy Speedway endurance-nál úgy 30 km felett megjelentek MÖGÖTTEM is autók, és szépen megelőztek... -
l4ci
tag
válasz Sordoran #8478 üzenetére
Mivel sokan írtátok, hogy nem butul a grafika, most már én is kipróbáltam: nálam igen is butul!
Felülírtam a .depot/eds könyvtárban található file-okat, újraindítottam, letöltött megint vmi 100-200MB-nyi assetet, ami már amúgy is le volt töltve, de működött. Onnan tudom, hogy működött, hogy a szériák alján a tier lista kisebb ikonokból áll és kipróbáltam a leglaggolósabb pályát is: LeMans éjszaka, egy szem röccenés nélkül futott. Igaz, hogy a fullhd kijelzőn elég gáz volt a pixelhalmaz (paca) autó, de legalább pörgött (mint a csócsóbábu by DigitXT!). Amúgy a /apk/res/eds könyvtár ugyanaz, ami a res.zip-ben van, innen csomagolja ki szerintem a játék indítás után. Hogy a .depot/eds nálatok miért üres és miért nem veszi figyelembe, azt nem tudom, lehet, hogy típusfüggő lett a grafikai beállítás, ezen a régi Sony Tablet Z-n még működik, ebben Snapdragon proci van Adreno grafikai gyorsítóval. Nektek mi van benne?Pompi: bocs, nem akartam neked betenni, de az a pálya már nekem is offline lett meg
Először próbálkoztam online, de vmi olyan TSM ellenfelet dobott be (nem barát), aki 14 km körül ment, na az már nekem se ment. Kiléptem hát fb profilból, újraindítottam és futottam egy 13.6-ot ezek szerint egyedül. Sehol sem vágtam, így jött össze. Mindig megvártam a 79-80. másodpercet előzéskor, a cél előtt kicsit többet hagytam és úgy rémlik, hogy a végén még éppen átértem a célon és utána féktávon még becsúszott az utolsó kocsi - tök jó, mert ha letelik az idő, akkor már se a fékre, se a gázra nem reagál, csak gurul tovább motorfékkel, ilyenkor be lehet még vetődni a kanyarodó autó elé... -
Pompi
nagyúr
válasz DigitXT #8475 üzenetére
Jó tanács, de inkább azt áruld el, hogy a dubai national tracken ahol a skyline endurance futam van ott hol kell vágni egyszerűen nem tudok 13.4-nél jobbat menni és téged ugyan már téged (14.2) kivett előlem a rendszer amikor egy 5. helyet futottam, de l4ci még előttem van egy 13.6-tal és egyszerűen nem megy 13.4-nél jobb, a kanyargós, emelkedő résznél lesz vége és sehol a közelben egy autó, tehát még az sincs, hogy valakit utolérhetnék - tuti vágni kell valahol
Feel Good Inc.
-
ntglaci
csendes tag
válasz Sordoran #8478 üzenetére
Szebben le se tudtam volna írni... Az új helyén én is módosítottam a szokott módon, de semmi változás. Minden csillog-villog, nincs farkasfog, minden szép, de akad. Nem nagyon, de érezhetően, a jó köridőknek annyi, mert általában pont akkor akad meg, mikor pl: fordulni vagy lassítani-gyorsítani kellene.
-
Sordoran
addikt
Na megtaláltam a plist fájlokat. Eddig ugyebár itt voltak:
Android/data/com.ea.games.r3_row/files/.depot/eds
Viszont ez a mappa kiürült a frissítéskor, de a fájlok átkerültek ide:
Android/data/com.ea.games.r3_row/files/apk/res/eds
A probléma az, hogy hiába módosítom kézzel szépen őket ahogy eddig is (az android_low plist fájlt másolom át több példányba és nevezem át) ez már nem működik, mert minden indításnál felülírja őket. Így nem lehet butítani (vagy másoknak szépíteni) a grafikát. Ezzel eléggé meglettem személy szerint lőve, mert a mostani special eventet nem tudom így teljesíteni, mivel be se tölt a Le Mans-i verseny nálam már. Éljen a sony elcseszett kernel szintű memória kezelése.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
cuebler
senior tag
el van baxva a pokolmacska sorozat. 9.1-nél van egy le mans autocross, a leggyorsabb bot állítólag 0:35.566-ot ment. lmp1-es időt facén már többen is visszaigazolták, úgyhogy most pokolmacska kergetés helyett marad a malmozás
szerk: mondjuk wikián valakinek állítólag bejött a butítás/net off kombó
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
rumos14
nagyúr
sanszos, hogy minden második körös Gold upgrade + az utána következő pénzes fejlesztés kelleni fog a Hellcat time limited széria megnyeréséhez.
nekem nem igazán szimpi ez az autó, 127 arany kell a második körösökhöz, 50 arany nyerhető, végülis annyira nem rossz befektetés. -
Allien
veterán
Nem, tévedsz! Pontosabban egy részét persze, megkaptam eddig is. De ez MÁS! Nézd meg! A fullos autóidra ráállsz, kiválasztod a szint, megjelenik felette a "FREE", rákatt, és már úgy veszi, mintha megvetted volna! Erre van külön ugye achi, azaz, megveszel x mennyiségű festést, kapsz érte aranyat. De ugye, itt NEM veszed meg konkrétan, mert ingyé adják.
Eddig legalábbis nem vettem észre, hogy bármely autómnál az ÖSSZES cucc ingyenes legyen, festés, felni, ültetés IS!Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Pompi
nagyúr
A játék achievement rendszerével tisztában vagy? Bizonyos dolgok teljesítése után jár jutalom, pl. x darab futam teljesítése assistok nélkül, x sebesség elérése, x előzés stb. és van achievement customizációs dolgokra is, ezek szerint eddig te ezt nem teljesítetted, azért kaptad meg a pontot és az ezzel járó aranyat.
Feel Good Inc.
-
Allien
veterán
Volt már arról szó, hogy vannak ezek a fullos autók. Namármost, ezzel az ÖSSZES kiegészítőt INGYEN használhatjuk ezekhez. Ha végig léptetitek pl festést, rá kattintani a free feliratra, ezzel "megszerzitek". Csakhogy, ezért aranyat kapunk, ugyan ez a felniknél is!
(ha volt ez, sorry)Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
ntglaci
csendes tag
Hidd el, kelleni fog a full upgrade. Sőt! Néha még az is kevésnek tűnik. A Speed Snap-ek már az event felénél nem sikerültek. Kikapcsol assisstok, aztán jól össze kell rakni azt a 20-40 másodpercet!
L4ci: A Nissan GTR-t kezdtem el, gondolván lazulok egyet a lassabb kategóriában. Aha! Annyira nem vészes, de azért nem egy unalmas megszokott langyos körözgetés! Eddig csak egy 2 körös LeMans volt ebben a Nissan szériában.
-
ntglaci
csendes tag
Most már értem miért exkluzív a széria az rr3-ban. Mert már 50%-nál anyáztam, nagyjából a föld összes ismert és kihalt nyelvén. Eléggé húzósak az eventek a vége felé!
-
ntglaci
csendes tag
Nektek már megvan a Jaguár? Nekem csak holnap lesz meg! Úgy látszik 1 nappal később frissítettem mint ti! A team race-t sem engedi, mivel még nem saját az autó. Mintha optimalizálták volna a grafikát, nem akadozik annyira magas beállítással, mint régebben.
-
Pompi
nagyúr
-
cuebler
senior tag
nekem nem fagyott a jaguar-os sorozat, pedig most fejeztem be.
amúgy nekem ez a sorozat nagyon tetszett, mert végre csak versenyezni kellett, nem pedig mindenféle agyament fánkokat csinálni meg ablakokat zúzni, nem az volt a cél, hogy befuss a 13. helyen de ne előzzenek meg"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
l4ci
tag
válasz ntglaci #8454 üzenetére
De ha egyszer upgrade van, akkor miért nem távolítja el azokat a könyvtárakat, file-okat, amik már nem kellenek? Ez így nagyon gáz. Tegnap este töltöttem csak le a tabletre is, ott egyelőre még nem akadt, pedig ott szokott jobban, majd megyek este valami éjszakai pályán, mert ott jobban szokott laggolni.
Lassan érik az az iPad...
-
nexus6
aktív tag
a kb. 1 év játék alatt eddig nekem sosem fagyott le vagy lépett ki. na ma a jaguár verseny alatt kétszer is. a mostani versenyt 3 nap alatt kell megcsinálni? ezt könnyű volt fullra fejleszteni és érdekesek a feladatok (1 nap).
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
ntglaci
csendes tag
Próbáltam az apk/res/eds könyvtárban lévő plist-ekkel ügyeskedni, de továbbra is akad, a grafika továbbra is extra magas! Ötlet valakitől?
-
ntglaci
csendes tag
Uninstall rr3, total commanderrel töröltem az com.ea.games.r3_row könyvtárat. Újra feltelepít playáruházból, assisstok leszed (0-ról kezdi el az 1580 valahány megabájt letöltést), felhőből a mentés visszatölt! Szűz telepítés után nincsen a .depot-ba eds könyvtár!!!!!! Nem onnan veszi a graf beállításokat.
-
Sordoran
addikt
válasz DigitXT #8449 üzenetére
Nem hinném, majd ránézek azért. De mondjuk nem értem, miért üres? Mert én kézzel másolom mindig a eds és eds_backup mappát, szóval frissítés előtt visszamásoltam az eredeti fájlokat, de ha nem azokat használja, minek törölné? (egy app ami törli felesleges fájlokat? kizárt)
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
A mappa megvan nálam is, de tök üres. Mondjuk én még nem játszottam vele mióta frissítettem (menüben voltam csak míg letöltöttem asseteket). Később megnézem mennyire akad, de nekem eddig is problémás volt. Nem értem miért kell nekünk trükközni, ha az alap beállítás túl sok telefonnak, miért nincs egyszerű menü erre? Semmibe nem fájna nekik (bár így lehet marketinget tolni a gyártóknak, hogy vegyünk újat).
-
ntglaci
csendes tag
A frissítéssel megjavult a problémám! Csak most meg a .plist fájlokat pakolták el valahova az eddigi .depot könyvtárból. Az eds könyvtár, ahol eddig volt, üres.
[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
Ja, és hol a fullos autó? Nekem fejlesztenem kell. Nem mintha baj lenne, csak kérdem.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
cuebler
senior tag
play áruházban frissítsd a real racing 3 app-ot.
én nem vagyok semmilyen klánban, még offline nyomom. hogy úgymondjam, próbálok felfejlődni a többiek szintjére, hogy aztán összemérhessem magam velük[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
Én miért nem találom/látom ezt az új Jaguár izét?
Illetve, Ti milyen "Klánban" vagytok? Én speciel a HUN-ban (Hungarian Racing League), de gyatra egy dolog, sokszor, mintha egyedül tekerném a számlálót.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
-
cuebler
senior tag
-
l4ci
tag
Na már megint szórakozik velem ez a játék. Leszedtem a minimális asseteket, ami kell a Jaguár szériához, erre más a második feladatnál kiakad, hogy nem tud letölteni semmit (Download error), pedig van mobilnetem és még adatkeretem is van, akkor meg miért szivat? (Tudom, mert igénylem a törődést...)
-
l4ci
tag
Na ez tényleg jó móka, végre valami értelme is van fullra húzni a kocsikat, de a több ezer arany a customization-re soha nem jön már vissza - ezért farmoltam annyi aranyat a 2.1-el?!
A Nascar All Star Series viszont nálam is lefagyott az előző verzióval, illetve kilépett a játék. Na akkor most letöltöm ezt és megnézzük, hogy ez is bugos-e itt. Mennyi assetet tölt le minimum az indítás után? Nincs túl sok mobilnetem...
-
DigitXT
nagyúr
Ez a TT-s dolog, meg a ritkább szervizigény határozottan tetszik.
(Gyanítom, hogy látják, hogy csesznek az emberek újra nekifutni...!)Frissítés előtt azért "kivittem" a játékot. Összes verseny pipa (4559),
összes széria 100%, minden autó megvan (155) fullra húzva (4073),
felcicomázva (R$898,155,595), vezettem 113.118 km-t/854* órát.
(Természetesen rengeteg goldot kellett vásárolnom. Valami 150K-t.)Egyetlen kérdésem lenne: mi a fene az "Overall Completion"? (73%)
*: persze ez nem igaz, mert a menü nyomogatása alatt is ketyeg.
Szóval azért valamivel jobb volt az átlagsebességem, mint 132 km/h[ Szerkesztve ]
-
Pompi
nagyúr
Új frissítés, elsőre a megszokott dolgokkal. Jaguárok az első challengeben rögtön, egy Porsche gauntletben, egy új Dodge Challenger, egy új exclusive széria, aztán hoppá,ez nem rossz:
Mondjuk az ingyenes customizáció kitolás azokkal akik sokat költöttek erre, azoknak illene egy visszatérítés.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Aladdin
aktív tag
válasz ntglaci #8424 üzenetére
Mukodnek jol, a nyeremeny is megjott, egyedul a mult heten indult catalunyai palya idejeben van egy kis anomalia, mert ha az idombol levonom a kulonbseget, nem az elso idejet kapom meg, hanem kb fel mp-cel gyengebbet. Es azok a nagyon jo idot futott ghostok is hianyoznak.
-
Sordoran
addikt
válasz ntglaci #8424 üzenetére
Nálam is megy, beléptem, megadta a heti nyereményt, aztán letoltam az újat, és ott van időeredményem.
-
ntglaci
csendes tag
Másnál se működik a weekly tt? Vagy csak nálam szaraxik? Elvette az összes eredményt, vízszintes vonalak vannak az eredményeim helyén, és hiába megyek egy új időt, továbbra sem ír ki köridőt!
-
NNME
csendes tag
Mikor volt a Lotus 360 Cup limited event? Én lemaradtam róla
-
cuebler
senior tag
válasz ntglaci #8417 üzenetére
őszintén? lerántottam kickass-ről (r.i.p) és kipróbáltam. mivel a multi funkciók eleve nem működtek és sajnos elég lassúnak találtattam a pár nap alatt, delete és én sem vettem meg. nagy köcsögség a mai játékiparban, hogy a demo fogalma gyakorlatilag nem létezik, max a steam free weekend-jei adnak lehetőséget az ingyenes próbára. a crew-val például megsz*pattam magam én is, megvettem fullos (mitt'om én mi volt a neve már, extreme, enhanced, maximum?) kiadásban aztán kezdődtek a szerver problémák, a laggok meg a többi. na, azóta én sem vettem játékot (csak a witcher 3-at és a dying light-ot, de ezeket már előtte kipróbáltam kalózban)
-
BikaGT
csendes tag
Szerintem a mobilon/tableten elérhetőek közül ez abszolút szimulátor kategória. Értem ugyanakkor azt is aki szerint nem, de egy pc-s/ps-es/x-boxos stb. játékkal ne hasonlítsunk össze egy android alkalmazást.
A pályák és autók szerintem realisztikusak, bár a mozgásuk nem mindig, de minden segítség nélkül élvezetes tud lenni. A reális köridő az más tészta, az tényleg zavar engem is.
Amúgy ami nem árkád, azt minden platformon csak azok tolják, akiknek van némi fogalmuk az autóversenyzésről. A többiek számára élvezhetetlen.
A frissítéseknél meg azt vettem észre, hogy általában hízik, de egyszer-kétszer össze is megy a letöltendő adat. Én letöltöttem mindent és egy esetleges újrarakás után van, hogy kevesebb tárhelyet igényel, mint korábban. (kb. 20-30 megányi különbségről beszélek). Jó vas és ram kell hozzá ez tény, de mihez nem.
-
cuebler
senior tag
válasz ntglaci #8412 üzenetére
törésfizika basic azért van, mert az autó észrevehetően lassabb pár koccanás után is. főleg le mans-ban lehet észrevenni, hogy egy-két rajtkocc után a mulsanne-ban csökken a legmagasabb sebesség amúgy egyetérthetünk, ez a játék nem szimulátor. az assetto-val próbálkoztam, az rr3-as vezetési stílussal ott kb az első enyhébb ívnél véget a versenyzés.
-
ntglaci
csendes tag
Az tény hogy hasonló játék nincs mobilra, és az is igaz, hogy minden más autós játék árkád, az rr3 pedig elmozdult a szimulátorok felé, de még messze van tőle! Nagyon. Én pc-n GTR2 és rFactor-t nyúzom, azokkal megy assisstok nélkül, ezt a játékot nem tudom élvezni segítségek nélkül, inkább bekapcsolom. Még ha így lassulok is.
-
ntglaci
csendes tag
RR3 szimulátor? Jó sok töményt ihattatok! Törés modellezés, törés fizika: nulla. Pályák élethűsége, köridők valósága: nulla. Versenyszabályok pl: kék zászló, feltartások, ívtartás: nulla. Értelmetlen feladatok pl: törd össze az összes résztvevő hátsó ablakát, hajts szembe a pályán miközben a többiek rendes irányban nyomják, legyél 17-19. helyen amikor célbaérsz, stb. De mégis nyomjuk, csak nem tudom megmondani miért? Szerintem más se! Talán pont ez a jó benne!
-
törölt tag
Szerinted érdemes újra feltennem és még egy esélyt adni neki, vagy tényleg inkább hanyagoljam, mert ki fogyna a helyből? Megnéztem 1 játékon kívül mindent a telefonra tettem így 2,3GB van a belső tárolón, szóval komolyan kérdem érdemes e időt satöbbi beletenni a játékba. (gondolom érthető, hogy ha eljutok 1 szintig az ideg ütne le ha elfogyna a tárhelyem és nem frissíthetném a játékot.)
(#8407) SoldierL mint írtam 2,3GB ot tudtam a belső tárolón felszabadítani.
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
Nekem 2 éve van meg az ipad 16gb-os. Nagyon vigan el vagyok úgy rajta, hogy a rr33(Minden letöltve) és még két komoly játék mellett, marad kb 4-5gb a filmeknek.
A samu telóm is 16 gb-os. Azon is elvagyok.
Nagyon sokat szivtam régen a 8gb-os szarokkal.
Én személy szerint nem vennék 16gb-nál nagyobb eszközt.[ Szerkesztve ]
-
l4ci
tag
válasz #27441408 #8402 üzenetére
Való igaz, hogy rengeteg helyet foglal a játék. Nem innen indult. Eleinte még beérte 1.5 GB-tal, de ma már bőven 3 GB felett van a teljes helyfoglalás. Épp emiatt nem vettem még alap iPhone/iPad-et 16GB belső tárhellyel, mert a játékon kívül sok minden nem férne el rajta. Most egy Lenovo telefonnal és egy Sony tablettel nyomom, a tableten igencsak kell trükközni, hogy elférjek, a telefonon viszont egy SD kártya behelyezése után simán elférek, mert az SD-re ír minden letöltött programot. Tapasztalataim szerint a nagy márkák (pl Sony, Samsung) nem hagynak túl sok lehetőséget legálisan a tárhely kiterjesztésére illetve programok vagy adatok áthelyezésére az SD kártyára. Ha nem rootolod meg, akkor csak szenvedés az egész, így 32GB tárhely alatt nem érdemes venni ilyesmit. De amúgy se vennék, mert iszonyat drágák, annyi pénzből inkább veszek két kínait, azon még hely is van elég.
-
SoldierL
senior tag
válasz #27441408 #8404 üzenetére
Irj prvátba vagy az A8 topicba. Ne offoljunk. A tárhely gond az igencsak nagy gond.. Ne frissítsd hanem telpitsd újra. Én ezt javaslom. Én nem kötekszem, de ha nincs tárhelyed, hogy játsz miről is beszélünk?
Az A8-nak sosincs vége. Nincs olyan, hogy végigvittem. A carriert gondolom hackelt Apk-val nyomtad végig..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #27441408 #8402 üzenetére
SoldierL Látom te írsz az Asphaltosba is, no a 8-ast pont tegnap töröltem a telóról, mert frissített több mint 250mb-ot letöltött és kész szólt a teló, elfogyott a tárhely, rendszer alkalmazások akadozhatnak vagy valami ilyesmit írt ki, tehát töröltem, nos leginkább ezért nincs a RR3 sem, mert az is gondolom 1-et frissít és ugrik a maradék kb 600mb tárhelyem. Szóval tőled is kérdezném minden rossz kötekedési szándék nélkül így mi értelme csinálgatnom az RR3-at?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SoldierL #8400 üzenetére
Az igaz én gépi segítséggel játszottam ezt alá írom ő adta a gázt és fékezett én meg kormányoztam, azt hiszem. (már vagy 2 hete nincs fenn ezért nem pontosak az emlékeim)
l4ci Azt azért elmondanám, hogy a törlésben az irdatlan helyigénye is be szólt, összesen kb 600 mb maradt a telóm belső tárolóján, szerintem az max két frissítés és nekem vége a játéknak, szerinted így van értelme játszani??? (egyébként ezt játszottam előbb és nem az aszfaltot) ha nem kéne attól tartanom, hogy elfogy a tárhely szerintem maradt volna, már csak a Nascar miatt is, de tényleg csak 5 - 600 mb maradt a tárhelyből..
[ Szerkesztve ]
-
l4ci
tag
válasz #27441408 #8399 üzenetére
Abban egyetértek veled, hogy nem szimulátor, mert az tényleg kb. a RBRally (igen, erre emlékeztem a régmúltból), de azért kicsit közelít hozzá - kivéve a törést, a köridőket meg a versenyek hosszát.
De azért mégsem teljesen arcade! A Nascar része speciel nekem sem tetszett, de azért végigcsináltam, mert abban is volt izgalmas, főleg a vége felé, amikor nem tudod már faltörő kos módjára 1 körön belül megnyerni, mert az előtted haladók is ugyanolyan gyorsak, mint Te, és rá kell tapadni az előtted haladóra, hogy szélárnyékból kigyorsítva lenyomd. Vannak itt bizony 20 körös Nascar futamok is, amik valóban nem közelítik meg a "szimulátor" köridőket, de azért nem mindig egyszerű megnyerni.
A vége fele vannak 10 körös LeMans versenyek is, ami viszont már kb 27-28 perc körül van, ami azért már nem olyan kevés. Na ha ezt minden segítség nélkül meg tudod nyerni, akkor már tényleg ismered a pályát, tudod a féktávokat, ismered az autókat, nem annyira unalmas. Tény, hogy lehetne benne több pálya, de remélhetőleg ez majd bővülni fog, 3 éve folyamatosan tolnak bele új tartalmakat, autókat, pályákat, küldetéseket. Kimaxolni pedig nem egyszerű, szinte csak hekkeléssel lehetséges, szabályosan csak több ezer óra játékidővel.
Ha Neked nem tetszik, akkor szerintem itt senki sem akar meggyőzni - én sem -, csak megpróbáltuk röviden felvázolni a véleményünket és a tapasztalatainkat a játékról, amit Te 3 nap alatt nem fogsz tudni megérteni, mert nem játszottál vele annyit.
Azt is megértem, hogy az Asalph után nem tűnik izgalmasnak a játék, nos az elején tényleg nem lehet túl gyorsan haladni, ha nem ismered a trükköket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Lexus, Toyota topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Windows 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest