Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naughty9011
tag
válasz
#39560925 #110 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=GViDiRYvF5U
Itt egy video S5 vs 930, bootolason kivul mindenbe a 930 volt a gyorsabb.
de amig kerestem olyat lattam, hogy nexus 5be chrome bongeszon be volt allitva , a weplapok desktop feluletes betoltese, erre folyton a mobilos verziokat dobalta lumia 920hoz kepest ami szepen tette a dolgat ugy ahogyan azt beallitottak... Androidon ezek az extra featureok csak disznek vannak akkor??
Itt a video: https://www.youtube.com/watch?v=Ni95OibD8S0 -
Naughty9011
tag
válasz
#39560925 #110 üzenetére
amit ide leirtal fele sem igaz... skypeon meg lumia kameran kivul sehol nem latsz(lattal) loadingot 930on, mostmar lumia cameran-sem lathatsz Denim ota, a telefonom koszoni szepen nem akad es rohadt gyors, tenyleg az zavar hogy nincs animacio amikor elforditod a kepernyot? akkor nincs is mirol beszeljunk, es az hogy kilepek a startal egy nagyobb jatekbol es beroccen kicsit a start animalasa , meg igyis 2x olyan gyorsan ki es visszalepek egy jatekba mint egy felso kategorias Android phone, es le teszteltuk nekem Ativ S-em volt akkor haveromnak meg LG G2 (ami szerintem a leggyorsabb androidos csodagep) es csak pislogott amikor minden jateknak gyorsabban beleptem
ennyit errol, de errol vannak tesztek is youtubeon megnezheted
+ a youtbe videokat lenyegesen gyorsabban toltotte be es tudtam bele tekerni szinten Ativ S-mel, mint G2n
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nyaralás topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest