Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Ha olcsón hozzájuttok SATA portos Androidos boxhoz (amihez van Linux is) azt is be lehet vetni erre a célra.(MeLE A2000G, MeLE M5)
-
kenand
veterán
-
kenand
veterán
Cubox I is nagyon ígéretes, 4 és 2 magos CPU, SATA, gigabites ethernet
A brobléma csak a mgasabb ára....Linuxxal csak az a gond, ha alapból nincs benn meg valami egy adott különlegeseb hardverre, akkor utólag nagyon nehéz rámókolni.
Pl vért izzadtam, mikor egy Atom CPU-s kis passzív PC-re akartam Crytal HD támogatást Ubuntura....nem ment. OPENELEC-en és GeexBoxon alapból van Crystal HD támogatás, ott meg VGA monitoron nem volt 4:3-as felbontás....
Ezt az utóbbit több napos kínlódással megoldottam, Geexboxon csak úgy ment, hogy teljesen új verziót fordított a fejlesztő, hogy támogass a dolgot... -
kenand
veterán
Szerintem a sebesség probléma nem a CPU sebességből, hanem az USB HDD-ből adódik.
Az én kis Melemen -ami CPU sebességben nem sokkal több a málnánál, letöltés alatt is megy az 1080p stream.
Ég és föld a különbség ha ugyan azt a HDD-t az USB portra, vagy a SATA portra kötöm.
Málna oldalán áll, hogy sokkal több kész Linux van rá és sokkal többen használják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest