Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PAraNOia21 #66 üzenetére
Sajnos nagyon gyakran pont hogy a gyári a legkevésbé jó. A "gyár" letudja a kötelezőt és viszlát, a független fejlesztők meg tepernek, hogy minél jobbak legyenek.
Pontosan már nem emlékszem, hogy jó fél éve hogyan kötöttem ki a Yaténál, de az nagyon megvan, hogy más dimenzióban éreztem, mint a hivatalos programot, amit aztán töröltem is villámgyorsan.MaCS
-
válasz
PAraNOia21 #60 üzenetére
Yatse?
MaCS
-
válasz
tibcsi0407 #18 üzenetére
Az Orange-ot nem ismerem (Allwinner, ugye?), kérdés, hogy hw-ből vagy szoftveresen megy-e a lejátszás. A Raspberry nagy dobása az, hogy a gyenge hardver ellenére lazán játssza le a fullHD-s anyagokat is, mivel azt a SoC alapból támogatja. Egy Banana (szerintem az is Allwinner) a sokkal erősebb rendszerével erre nem feltétlenül alkalmas, mivel szoftverből megy a lejátszás, azt is folyamatosan számolgatni kell, ami a Raspberry-n csak hardveresen "átfolyik".
Az írásért egyébként nagy köszönet! Annyi bajom azért van vele, hogy valahogy a levegőben lóg. Úgy indul, mintha kezdőknek szólna, aztán a nyakamba zúdulnak a linuxos ismereteket igénylő, magyarázat nélküli parancssorok. Bár már jó ideje pizek, ez így számomra gyakorlatilag használhatatlan.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest