Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
No, a tftcentral szerint ez a monitor teljesen rendben van. PWM frekvencia pedig, 144Hz esetén 432Hz, viszont ez csak game módban aktív. Minden másnál ki van kapcsolva. Ezt könnyen le lehet tesztelni, egy hosszúkás tárgyat/botot kell gyorsan mozgatni a kijelzőtől pár centire és szépen látszik mikor van PWM és mikor nincs. A gyári PWM-je egyébként intenzitásban sehol sincs ahhoz képest, amit strobelight programmal művel. Na az villogtat keményen -144Hz-, nem mintha zavaró lenne, de olyan kontraszt vesztést okoz, hogy inkább mellőzöm a használatát. Játék közben nekem nem zavaró, hogy nincs lightboost. Kicsit ugyan smooth-os hatást kelt, de még bőven alatta van a tolerálható szintnek.
-
deadwing
addikt
Szerinted elég, de úgy mondod ezt, hogy nem próbáltál 120 vagy 144Hz-es monitort. Ebben biztos vagyok.
Volt már vitám nem is egy emberrel ebben a témában, többeknek megmutattam a különbséget, alig akarták elhinni amit látnak. Itt most nem az input lagról beszélek, hanem a képfrissítési frekvenciáról.
Igazán az olyan hsz-ektől megyek a falnak mint hogy 30 fps már folyamatos a szemnek, stb...
Nos, itt egy apró dolgot mindig kifelejtenek az egyenletből. Még pedig azt, hogy a folyamatosság milyen képtartalom sebességnél kielégítő. Ha szép lassan fordulok a játékban, persze hogy annak tűnik. De mikor egy közepes sebességű körbe forgásnál kb 3-4 centinként látszik egy képkocka --DARABOS MINT AZ ÖKÖR-, no ez nekem nem hiányzik.
Bocsánat, hogy ezt mondom, de Ti el sem tudjátok képzelni, milyen az igazi folyamatos kép, gyors mozgás esetén. Tényleg csak azt a javaslatot tudom tenni, hogy nézzétek meg, próbáljátok ki. Aztán lehet véleményezni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
IPS színhűségét persze egy TN sosem fogja hozni, de játékban engem ez nem igazán izgat. Fotós munkánál persze már más a helyzet.Egyébként, hogy ON is legyek, aki megvan G-sync nélkül, és jóval olcsóbbat szeretne, merem ajánlani az Asus VG278HE monitorát. Én maximálisan meg vagyok vele elégedve. Bruttó 120k körül kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Linux kezdőknek
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Xbox Series X|S
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OLED TV topic
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)