- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lapartman
tag
Pl. gépháznak kinézete az szerintem mindenkit érdekel. Tőlem akár a karimon én kicsi pónim matricák is lehetnének, ha fele árért hozzájuthatnék. Úgy sem látom szóval tök mindegy.
-
D-evil
aktív tag
válasz Tibor_560sec #38 üzenetére
feltételezem a bnőt és az autót többször látod mint a VGA-t,vagy ha nem akkor...
-
nagyúr
Ugyan azt tudom írni neked is, mint az elvtársadnak... Amennyiben Te veszed meg a Te pénzeden nekem, akkor egy szót nem szólok(max eladom, mert nem tetszik). De amíg én kell megvegyem a saját pénzemen, akkor hagy döntsem el, hogy milyet akarok. Engem örömmel tölt el, hogy amit veszek az jól is néz ki. Nem vagyunk egyformák... The End.
-
Logen88
aktív tag
Az R7850 Power Edition tetszene. Az a teljesítmény is elég lenne nekem.
The Last of Us is a masterpiece.
-
Joachim21
őstag
Középkategóriában 3 slotos hűtő... tapsoljunk? Ha választani kell, akkor már inkább Twin Frozer design mint ezek a hűtők.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
Indy69
aktív tag
Nekem bejön ez a transformers dizájn ,csak nehogy ki ugorjon a gépből egy álca
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Jók jók, de passzív msi nem lesz gondolom.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Kobaljov
senior tag
Igazán bejelenthették volna ezt a 7850-es verziót is anno a premiernél a többivel együtt (ha jól rémlik akkor volt egy sima és egy Hawk, lehet az utóbbiből lett végül ez továbbfejlesztve), így talán meggondoltam volna, de így már nem viszem vissza a Sapphire félét.. (a hazai piaci megjelenésben is megelőzte a többi gyártó)
-
Tibor_560sec
aktív tag
Ezt a hutoszeriat nem kellett volna kihoznia az micronak ...
Annyi szep es hatekony huto utan (TwinFrozR,Hawk) utan faj a legjobban ...Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
HookR
addikt
Szívesen látnék alacsony profilú HD7750-et is.
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
nihill
őstag
Nagyon tuti ez a kétventis 7750, csak kár hogy a ventik többet esznek mint maga a kártya.
POT nem lesz hozzá esetleg? -
banhammer
veterán
Érdekes elgondolás ez a felrakható második ventilátor.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
FireKeeper
nagyúr
válasz djculture #16 üzenetére
az APU-k erősödése miatt "igazi" (értsd: GCN architektúrájú) HD7000 az alsóbb kategóriában (7700 alatt) nem lesz, csak VLIW alapú kártyák, ott viszont minden szörnyűség előfordulhat.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
djculture
félisten
Amúgy a 7-es sorozat már csak ddr5 támogat? Vagy később várható a totális szörnyszülött kártyák ebben a sorozatban egyes agyament gyátótól? Ma végignéztük a kinálatot, az előzö sorozatok olyan butításaira bukkantunk hogy csak lestünk.
[ Szerkesztve ]
-
lapartman
tag
Úgy is a gépházban van, és nem tudom hogy vagy vele, de én játék közben nem a videókártyát szoktam nézegetni...
-
nagyúr
Hát ezek jó rondák...
-
Silentfrog
veterán
"portalanító technológia, ami minden indításkor 30 másodpercig fordított irányba forgatja a ventilátort " nem lenne egyszerűbb.hogy 30 másodpercig teljes sebességgel forognának a ventillátorok a kártyán? Az szerintem jobban portalanitana. Ha ki nem tudja fujni a port kiszivni hogy tudja?
-
Gyuri27
félisten
Ezeket a hütőket valami ovis tervezte? Mert kinézetre mind olyan.
Amd - Radeon - Ryzen
-
törölt tag
Úgy néznek ki mintha legóból csinálták volna őket
-
Angel1981
veterán
Jó kis kártyák, bár hasonlót az erősebb modellekkel is megléphetnének.
-
FireKeeper
nagyúr
az extra venti elég mókásan néz ki, és ha a rögzítés nem kellően jó, akkor rezonálhat is mint az állat. viszont ez a portalanítós dolog jópofa, talán még haszna is van.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
lapartman
tag
7870-ből miért nem csináltak ilyet?
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Érdekes hűtők. Megnézném mennyire hatékony a portalanítás...
<< Heimdal >>
-
Tom5
addikt
A 7850 OC memória órajelét visszavették 4500 Mhz-re?
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
Mit össze kínlódnak azokkal a ventikkel a 7750/70-es kártyákon, mikor passzívan is elmennének.
Mondjuk nem rossz ötlet.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PlayStation 5
- Vivaldi (böngésző)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen GPS-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- AKÁR JÁTÉKRA!! ASUS Mining P106 6GB - GARIS
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest