Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dozbik
tag
Azt meg tudnátok mondani, hogy a 4890-es az mennyi volt (illetve most mennyi), és mennyi lesz (várhatóan)?
-
Dozbik
tag
Most eléggé összebarátkoztam ezzel a 4890-es radeonnal, valami vapor-x vagy toxic kiadásban... várnék érte, remélem 50k körülre lemennek az áraik és akkor lecsapok egyre.
-
Dozbik
tag
Sziasztok!
Körülbelül mikorra várható az árcsökkentés? Csak mert én most tervezem egy HD4870 1 Gb TOXIC megvásárlását, és nem tudom, hogy mi legyen, mivel egyrészt az árfolyamok mostanság elég ingatagok, másrészt július 1-től 5%-kal emelik az ÁFA-t!!! Ezen feltételek mellett is úgy vélitek, hogy érdemes várni még? Kb. mennyibe fog fájni egy 4870/4890?
Jelenleg 50k-ba kerülne nekem ez a kártya, és ennél semmivel sem akarok többet kiadni! Van esélyem arra, hogy ennyiből kijön majd egy 1 gigás 4890 vagy vmi hasonló finomság? Csak mert holnap venném a komplett gépet, de a vga-t kihagynám, ha érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest