Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Z/\ck*
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nagyonjó a trailer, sokat lehet várni tőle, izguljunk együtt
UP!
-
- = Zk = -
félisten
nah.ezmán döfi sztem!nagy előrelépés lesz az elődökhöz képest.remélem leszis olyan jó,mint amien a trailer volt!de valóban feelinges....
várom nagyon....kiv vok,lesz-e benne DX10....mivel JC aztmondta,hova kapkodni,mikor még a DX9 sincs teljesen kihasználva...lehet tud vmit?
a Q3:A és TA számomra örök klasszikus...sztem nagy feelengje volt/van annak a játéknak...!és a grafikával is megvoltam elégedve!
a Q4is tetszik!
(unalmamba felraktam,amig kinem jön a stalker :cs)DarkByte:"Egész hangulatos, bár a S.T.A.L.K.E.R. hangulatvilágát nem hozza" egyetértek...de nemis annak akarnak ellenfelet sztem!
-
rnyk
tag
Jól néz ki a dolog...
A szokásos ID zombik
, frankó környezet ami elsősorban világos tud lenni.Kíváncsi lennék, hogy milyen gép futtatta. Bár mostanában a 4 magot is utánnunk dobják szóval játszani manapság könnybb mint bármikor.
Más, a Quake 4 is a Doom 3 motorját használta, szóval van abban tartalék rendesen.
-
DarkByte
addikt
Egész hangulatos, bár a S.T.A.L.K.E.R. hangulatvilágát nem hozza
Szememben az id neve kicsit megfakult az utóbbi időben; a Doom 3 nekem csalódás volt, az utolsó értékelhető játékuk a Quake 4 volt (a cyborg átalakulós részt nem is tudom hányszor néztem meg
) és igazából ott is csak a motor a saját. Azóta az Unreal Engine köröket vert rájuk, szóval itt az ideje domborítani valamit 
Örülnék ha a Quake 3 Arena vonalat sem hanyagolnák el, mert az még most is közkedvelt játék.

-
a2d2
addikt
Végre egy játék ami nem csak fps, nem csak autóverseny, hanem egy igazi egyveleg. Ráadásul igazi Fallout feeling (még ghoul-ok is vannak ahogy nézem
) Várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

UP!
a Q4is tetszik!
, frankó környezet ami elsősorban világos tud lenni.
) és igazából ott is csak a motor a saját. Azóta az Unreal Engine köröket vert rájuk, szóval itt az ideje domborítani valamit 

) Várom.