Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
1. ÉN elhiszem h tudsz játszani, és minden hozzád hasonló ős gémert tisztelek
2. ne magyarázz nekem úgy mint egy dedósnak mert énse ma kezdtem (elég nagy kocka vagyok énis)
3. semmi indulat nem volt a mondandódba.engem csak az zavart, ami leértékelte téged, és a skilledet, hogy 1 event (~0,2 second idejéig) 1 frag...és az egész múvi ez volt
tudom h nem könnyű, de lehet azt sorozatban is, és ezt sztem te is tudod.üdv!! Z
-
BlOO
csendes tag
Igen, én is úgy voltam az elején az alap baseq után h sok itt a luckyshot, de mikor megpróbáltam magam, és azt láttam h a kilövött bfg időpontjában az ellenfél már reagált is és "pattan tovább" , na akkor azt mondtam h ezt sose fogom tudni megtanulni! Pinky ismeri Rubent : ruben is gay
. Volt egy server amint mindig a dm17 futott, és az air, meg persze a splash shotra volt kihegyezve, az utobbi 1 évet azon is gyakoroltam, nem gyenge, de marha fíílinges amikor 3as comboba találod el a repülő ellenfelet
! Spacestation volt a neve! Tudom én konkrét dolgokat írok, de csak mert remélem vki\k ugyanígy vannak!
A másik kollégának: 4 év alap baseq és 3 év excessive, mindegyik rohadt nehéz pro-k ellen, de excesssiveben kell lennie még dolognak amire figyelni kell, és az a sebesség (ups)!
Írjatok még!!!!!
Üdv, BlOo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen SSD-t vegyek?
- PayPal
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Óvodások homokozója
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tudom h nem könnyű, de lehet azt sorozatban is, és ezt sztem te is tudod.
! Spacestation volt a neve! Tudom én konkrét dolgokat írok, de csak mert remélem vki\k ugyanígy vannak!