Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Ha nem kell adatbiztonság, akkor minek nas...? A nas árából egy alap számítógép vígan kijön és másra is tudja használni, mint adattárolásra... Folyamatosan jönnek ajánlatok a céges levelezésünkre, hogy kb 20 000 Ft-ért komplett gépet (monitor nélkül nyilván) lehet venni jogtiszta oprendszerrel. Mini PC is bőven van 30 alatt... Egy 4 lemezes NAS azért nem épp ez az árkategória...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Itt egyedüli PC userként van most 5 gép (négy asztali meg egy noti), egy hatodik darabokban. Meg egy rakat egyéb vas, de az most irreleváns - hacsak nem tudok Win 98-cal is rácsatlakozni a hálóra. : >
Igaz, TV-ből kettő van, de a sajátom TV adást még soha nem látott és az elmúlt bő 5 évben ha 1000 órát ment, szerintem sokat mondtam - a mobiltelefonom meg Symbian ^3-as, szóval azon úgysem nézek semmit.
Lehet, hogy az lesz a végén belőle, hogy a cakk-pakk 40 wattos, Sandy Pentium/HD 7470 alapú HP gépet megcsinálom médiaszervernek, aztán jónapot. Az SSD mellé beleteszek egy böszme nagy vinyót (esetleg külső rackkel), rádugom a TV-t, wireless perifériák, aztán csak akkor kapcsolom be, ha filmezni akarok vagy valami tartalmat hosztolok pl. a LAN partik alkalmával.
Az a baj, hogy temérdek mennyiségű pénzt el lehetne szórni ilyen dolgokra, de most, hogy eljutottam arra a pontra, hogy az itthoni irodámat végre érdemben berendezném (és szembesültem az asztalok (amiből legalább kettő kell)/minőségi forgószékek/ággyá alakítható diványok újonani árképzésével - és akkor az otthonosságot megteremtő dekoráció még sehol), megint egyre távolabbinak érzem a házi médiaháló igényes kiépítésének látképét.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egen, csak ez kb. kétszer annyi, mint az egyfiókos. Aztán akkor kell még bele vinyó is, ami megint egy vagyon (6,5 TB adatot kellene archiválnom egy lemezre és akkor még semmi plusz tárhellyel nem rendelkezem, csak ott vagyok, ahol a part szakad).
Igazából nem is vagyok benne biztos, hogy mindenképpen szükségem van egy NAS-ra - de még ha igen is, 30-40 pénznél többet nem szeretnék MAJD rászánni.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egyszerűbb egy szimpla, kétfiókos Zyxel NAS - árban sem sokkal több, mint az az ASRock lap.
-
Egon
nagyúr
Kadenciahelyes lejátszás: a lejátszó oldaláról ez azt jelenti, hogy az adott anyagot, pontosan olyan sebességgel képes lejátszani, amivel azt lejátszásra szánták.
A legtöbb filmet 23.976 fps-sel ellene lejátszani, de vannak (főként európai) filmek, amelyek 24.000 képkocka lejátszását igénylik. Ha a lejátszó nem kezeli egyiket vagy másikat, akkor abból cca. másfél percenként (ha jól rémlik) lesz egy kis "akadás" vagy éppen "ugrás".
Amennyiben pedig ezeket a filmeket 50 vagy 60 Hz-en nézed, akkor folyamatos "röcögés" lesz az eredmény (szerintem elég vaknak kell lenni hozzá, hogy ez ne tűnjön fel, bár vannak akik immunisak rá)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mobil flották
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- Path of Exile 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Újszerű Kingston SSDNow UV400 480GB SATA3 SUV400S37/480G -2,5 SSD meghajtó
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest