Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz littlerock #89 üzenetére
Szerintem, amit írtam, értelmezhető általános érvényű véleménynek is.
Nem akarok senki zsebében turkálni, és úgy érzem, tisztában vagyok azzal, hogy a "kinek mi mennyit ér meg" egy igencsak sok ismeretlenes egyenletrendszer.
Amire reagáltam, az a "Csóró magyar vagyok, akinek egy 2XX.000 + huf-os ilyen eszköz létezése igencsak furcsa...". Mert ebből pont azt olvasom ki, hogy szerinted az a gond, hogy úgy általában léteznek ilyen drága eszközök erre a célra.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
félisten
válasz littlerock #23 üzenetére
"Csóró magyar vagyok, akinek egy 2XX.000 + huf-os ilyen eszköz létezése igencsak furcsa..."
A mondat első fele a lényeg, a második pedig pont emiatt "igencsak furcsa".
Attól, hogy ezeket az eszközöket valóban nem egy kevésbé jómódú piacra pozicionálták, miért furcsa az olyan eszközök LÉTEZÉSE, amelyek túlmutatnak a TE igényeiden és a TE pénzügyi lehetőségeiden???
Mindenki figyelmét, aki szerint valamilyen fogyasztási termék "pofátlanul drága", felhívom egy remek védekezési módszerre: nem kell megvenni.
Az arányok kedvéért: holland ismerőseimnél a feleség háztartásbeli, a férj diploma nélküli adminisztrátori munkája után éppen munkanélküli. Nekik és a gyerekeknek is ott a fél éves iPhone a kezében, összesen bő 4000 euró értékben.
A fenti logika alapján ezeknek az eszközöknek ugye a létezése is igencsak furcsa, ők meg, a fenti élethelyzetben nem találják drágának a havi kb. 30000 forintnak megfelelő részletfizetést.A magyar bruttó átlagbér egyébként 350000 Ft fölött van, de itt egy részletes táblázat a nettó bérek eloszlásáról.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz littlerock #44 üzenetére
Nagyon drága neted van. Párszáz forinttal többért szó szerint tízszer (vagy még többször) gyorsabb kapcsolat is előfordul. Lehet, hogy érdemes lenne utánanézned, hogy felétek van-e DIGI.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
bambano
titán
válasz littlerock #61 üzenetére
"Gondolkozok egy médialejátszón, de már így is sok a távirányító...": a málnás kodi elmegy a tv saját távirányítójával.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Danex
addikt
Mondjuk ennél nagyobb pénzkidobás nem létezik mint a 4K OLED TV-n, sima FullHD tartalmat nézni
-
félisten
válasz littlerock #39 üzenetére
Ettől még a lényeg mindig az, hogy rossz érvek mentén próbálod támadni, hiszen már a HW ára jóval több, mint 50e Ft. Szóval ezt a képességet nem kapod meg semmitől sem 50e Ft-ért, innen kezdve értelmetlen volt a hsz.-ed.
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Rover623
félisten
4K OLED TV...meg WD n900 router
Csóró magyar...aha!primus inter pares
-
félisten
válasz littlerock #6 üzenetére
Egy J4105 Cerkával szerelt alaplap önmagában cirka 30e Ft, a legolcsóbb 10GBase-T hálókártya olyan 32e Ft. Ekkor még nincs táp, memória, ház, csatlakozók, és persze az egész mögötti szoftver. Szóval a 'Max 50.000 huf... többet nem ér...' beböffentés konkrétan eléggé mókásan hangzik...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 EVO 500GB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest