Új hozzászólás Aktív témák
-
satz18
őstag
30k ért lehet kapni 7770-et amin lehet 1080p-be játszani játéktól függően, de általában 60 fps felett. 1 hol érnéd el ezt a teljesítményt, egy ps3 al? 2. Milyen 100k egy VGA ért? Vesz a tököm 100k-ért VGA-t, ha elég a 30k-s is. Jó tudom az enyém drága volt, de ez laptop, és a konzol az asztali gép, szóval ahhoz kell hasonlítani, nem egy laptop vgahoz.
-
n.e.o.one
csendes tag
"valami komoly szociális problémád lehet"
Ezt miből szűrted le?"Senki nem bántotta a pc -t nyugodj meg."
"PC -n meg hemzsegnek""A konzolok fölényét le kell nyeljed, nem tudsz mit csinálni. Ez van."
Tudom jól hogy a nextgen konzolok bivalyerősek lesznek. Nem is a gépekkel van a bajom (talán én is veszek egyet az exclusive címek miatt) hanem a felhasználók beképzeltségéből. Korábban is láttam egy hírnél valami olyasmit írtál hogy " A PC-sek csak béta tesztelték a Diablo 3-at" Baromi vicces voltál tényleg
A casual weekend warriorok miatt egyre butábbak és egyszerűbbek lesznek a játékok. Az AC 3-at is lebutították, a Crysis 3 is a legnehezebb fokozaton is olyan könnyű, hogy majdnem elaludtam játék közben.
A konzolosok folyamatosan szidják a PC-t (nem mondom hogy fordítva nincs így), közben meg pont hogy a konzolosok igénytelensége miatt butulnak folyamatosan a játékok. (a grafikai fejlettség meg egy helyben toporog)Azt az másolt szövegek inkább nem is kommentálnám
-
n.e.o.one
csendes tag
Ezt úgy mondtad mintha ti konzolosok valami felsőbbrendű lények lennétek (kis túlzással). Leszállhatnál a magaslóról. Ha már a multi a téma, a kedvencem az MW2-es lobbyrendszer, vagy nem tudom hogy hívják, amikor a játékosok közül lesz valaki a szerver. "Minek dedikált szerverek, a konzolosoknak jó lesz a 100-200 ping is, és ezt persze belehányjuk a PC verzióba is". Ugyan ez van a GTA 4-nél is, már bánom hogy megvettem. Inkább multizok a CS GO-val, ahol az átlag pingem 15 (volt már 8 is), és ha netán feljönne egy csaló, azt az admin 2 perc múlva bannolja (a 120 fps-ről nem is beszélve). De ti csak játszatok a beépített aimbottal, havi 5 euróért, ha nektek ennyi is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Xbox Series S - 2 kontroller - dokkoló, akksi - garancia 2026.01.19. - doboz
- PlayStation 5 konzolok és tartozékaik javítása garanciával, üzletben!
- Playstation 5 lemezes 825GB, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo Legion Go S 32GB/1TB 2 év Garancia + Ajándék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő