Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
McClane
aktív tag
Remek volt, köszi!
-
bacsis
Közösségépítő
válasz kasza blanka #33 üzenetére
oké akkor megvagy köszi az elismerő szavakat
-
bacsis
Közösségépítő
válasz kasza blanka #31 üzenetére
Végül is beugrottatok? ha igen, akkor láthattad, hogy nyitásra is elég szép számmal voltunk
-
kasza blanka
aktív tag
Útban balatonra beugrunk szerintem
Vajon mennyire lesz élet a szombati nyitáskor? Vagy majd csak később kezdenek el szállingózni a látogatók?Sebaj, nem kell tülekedni a C64-ért, mint anno a szomszéd gyerekeknek mikor vendégségben voltak nálunk
-
jimpo
senior tag
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
bacsis
Közösségépítő
Őszinte leszek
Ez mind szép és jó, és adná a feelinget... De most egy kicsit önző leszek... MÍg a kedves látogató 2-12 óra közötti időt tölt el a kiállításon, én 48 órát leszek fent... tuti szétrobbanna a fejem, ha csak ez menne
Ettől függetlenül lesz mit hallgatni pl ez is menni fogMár ettől is előre félek, hogy fogom a végére gyűlölni -
nagyúr
Nem tudom mennyire szereted ezt a zenei műfajt, de akár jól sülhet el a kiállításon. Olasz művész (velem egykorú) csak PC-t használta fel mint "hangszer". Érdemes egy csekkolást szerintem.
Master Boot Record és a diszkográfiája.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
<< Heimdal >>
-
félisten
szétmegy ez saját magától, nem kell más csak az Epyx Summer Games olimpiás játék
Ha összejön én megyek a gyerkőceimmel Fehérvárról, nagyon várjuk[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
antikomcsi
veterán
Érdekes lehet egészen az 1700-as évektől figyelni a technikai fejlődést!
-
zoltanz
nagyúr
Tavalyi is nagyon Profi volt!
Amit szívesen vennék pl a gépek oldalát leszerleni, hogy bele lehesen mustrálni. -
bacsis
Közösségépítő
válasz Cyberboy42 #8 üzenetére
Ezt már-már sértésnek veszem
Nézd meg az előzőről a beszámolót
Igen, vagy egy picinke "sziget" ami Oldschool Lanparty-ról szól, de ez a kiállítás max 8-10%-át teszi csak ki.. nagyon nem(csak)erről szól -
MPowerPH
félisten
Szivesen elmentem volna.
Don't Tread On Me
-
iguana
őstag
30 évtized.
sok lesz az.[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
törölt tag
negyedszerre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest