- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vajon hol írtam ilyet? Én nem làtom. Nekem semmi bajom az àrral. Igaz nem is mondom, hogy olcsó. Ellenben a képek/spec alapjàn nagyon egyben van. Benne van a mai technologia színe-java és ennek így ez az àra. De a panalajka is jó lett! Nekem annyi màzlim van, hogy ez a tartomàny nem érdekel. Visszatérve én csak azért írtam, mert megjelennek majd pàran, hogy úr Isten! Több mint 2000 dodó/ojró! Ebböl mennyi kisfröcs/lélegeztetö gép jön ki. Màstészröl szàmomra az àlomobi 40-150/2.8 1300-1500 €/$ àra màris nem tünik vészesnek. Petsze tudom, hogy nagyon nem egy kategória, màrmint gyutàvban. Arra viszont kivàncsi lesz februàr végén milyen 1.2-es obik jönnek!
[ Szerkesztve ]
-
Hààt. Ezt az obit ha nem is profik, de lelkes amatörök fogjàk venni. Na nem Magyarorszàgon. Hogy érzékeltessem: 2 munkatàrsam beszélget: "nekem elég dràga bringàm van. 15000 koronàért vettem." Erre a màsik: "valóban, de az én bringàmon a hàtsó kerék került ennyibe" vagy amikor a fotoklubba "kicsapja" a csóka a nikon 400/2.8 as àgyút. Mert ez a hobbija. Vagy a màsik beballag egy böröndnyi hasselblad cuccal. Szerintetek nekik dràga egy 2500 dolcsis euros obi?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az M.Zuiko Digital ED 300 mm F4 IS Pro nagy űrt tölt be m4/3-ad fronton.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Revolut
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok