- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Ez az, alul dokk és felül a menüsor. A Dell lenne a legjobb ár/érték arányú pedig. Sokáig használtam Cinema Display-t és annyira hozzászoktam, hogy utána minden monitor csúnya. Ez a körbefutó csík már non plusz ultra U2711-en lamentálok erősen, de sajnos az is "kávás".
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Isee
senior tag
nahbazz, majdnem azt olvastam, hogy 271 colos a monitor
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
i are robot
senior tag
De olyat nem ír az idézett forrás. Pontosabban amit beidéztél angolul, az nem azt jelenti amit magyarul kérdeztél. Akkor meg hogy lenne igaz?
Jó, akkor most újragombolom a kabátot.
Szóval amit írnak az idézetben, az igaz, ez a panel már valós 10 bites, nem csak dithereléssel tudja.[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
válasz i are robot #13 üzenetére
Mit honnan veszek? Kérdeztem, igaz-e amit az idézett forrás ír...
-
madgie
titán
-
-
bartucc
addikt
válasz i are robot #8 üzenetére
Igen, de ez a tudásán is meglátszik. Minden esetre nem lesz épp "népmonitor", de jónak tűnik.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
ddekany
veterán
válasz old_artist #7 üzenetére
"Ige, p-IPS = Performance IPS! "
Az az oldal ezt írja:
"allowing for more possible orientations per sub-pixel (1024 as opposed to 256)"
Ez vajon helyes, vagy valójában csak a vezérlés 10 bites és szubpixelek 256 fokozatúak és dithereléssel van meg a +2 bit?
[ Szerkesztve ]
-
Eddie141
senior tag
Szép-szép, és komoly is lehet. Bár én 3d-zem, de nekem az enyém tökéletesen megfelel. Valószínűleg én magam sem látok annyi színt amennyit ez megjelenít Mindenesetre jó cucc, csak nem az én pénztárcámnak
-
Quan-Chi
őstag
ajj de nagyon drága, a 27"-ossal kiegyeznék ...
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
i are robot
senior tag
Eddig a csúcs NEC-k a Spectraview kiegészítőt kapták a nevükbe, de máshol (=nem hivatalos) láttam már a Reference-et is. Mindenesetre ez az EIZO CG-kkel egy súlycsoport, tudtommal a proof minőséget tudja, ami azért nem rossz. Szóval az árát ilyen szemmel nézzétek.
-
old_artist
addikt
Üdv!
-
P-IPS? Már olyan is van?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
KTTech
veterán
válasz macilaci78 #2 üzenetére
A HDMI teljesen felesleges lenne rá, ott a DVI... DisplayPort már hamarabb kellene.
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
Raymond
félisten
A hir cimen lehetne csiszolni meg egy kicsit.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
madgie
titán
válasz macilaci78 #2 üzenetére
Akkor nézd meg az U2711-es Dell-t, van rajta HDMI, DP, meg majd' ugyanezt tudja (azért írom, hogy majdnem, mert sok minden múlik az elektronikán is... bár az a Dell pont nem rossz darab amúgy sem)
-
dfdfdf
őstag
Egy ilyet szívesen kipróbálnék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ - Ultrawide 3440x1440, 144hz Gaming monitor!
- Samsung Odyssey G7 4k - 3840x2160, 144Hz, AMD FreeSync Premium Pro, Nvidia G-Sync monitor eladó!
- - 5O% DELL P2418HZm - S-IPS matt/ 75% sRGB / pivot / matt // ir fhd webcam /// 1év GARANCIA + SZLA
- Xiaomi Mi Curved 34" BHR4269GL 144Hz / 4ms / 3440x1440 Monitor
- Karácsonyi Akció!LG 34GP63AP-B Ívelt Gamer Monitor! 34"/VA/3440x1440/160hz/1ms/G-sync-Freesync
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest