Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
Úgy akartam, hogy a Duliee leírta.
A lényeg, hogy a cikkben az van, hogy marhára fontos az a pár (egyébként ebben a kategóriában huszadrangú) szolgáltatás, és hogy "otthonra mindenképpen érdemes melléjük beszerezni egy grafikus kártyát.",
de igazából ezekkel akkor lehet nagyon szakítani otthonra általános felhasználásra is, ha az ember megelégszik az IGP-jükkel, és nem vesz mellé diszkrét vga-t, vagy egy, már játékra is alkalmas VGA-val olcsó játékos konfigot épít. (pl.: G630+egy 18-25K-s VGA). Szóval kb 10-ből 8x nem érdemes diszkét VGA-t is venni. -
[CS]Blade2
addikt
Nem tudom, én még egy Sandy-s Celeron vagy Pentium tulajtól sem halottam, hogy számottevően visszavetette volna multimédiás élményben az InTRU 3D, meg a Wireless Display, és a Clear Video HD hiánya. A HT meg a Turbo aztán végkép.
Pont, hogy ezeket szokás ajánlani iroda mellett otthonra is IGP-vel. (Celeron G5x0 és Pentium G6x0). 90%-ban alapanyag az olcsó, keveset fogyasztó, gyors kis általános pc-hez.
G530 ritkán kap VGA-t maga alá, játékos, szűkös költségvetésű konfignál is illik bepasszírozni egy Pentiumot.Az 1 magosnak is megvan a célközönsége, van ahol sokkal ideálisabb a 10W-al alacsonyabb fogyasztás, miközben bőven elég az 1 mag teljesítménye, csak púp lenne a 2. mag.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged