- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibord
senior tag
Szóval ahhoz, hogy a játékok 64 biten gyorsabbak legyenek kell egy tisztán 64 bitre írt motor, ami most még nem létezik, és szerintem néhány évig még nem is fog..
Pontosan így gondolom én is csak nem tudtam igy megfogalmazni
Csak egy kérdés ezt nem tudom. Ha a proci 64bites akkor a buszerndszer is az nem? -
Tibord
senior tag
Tudom kicsit sántít a hasonlat
Ne mágiának képzelem el a dolgot minimális rálátásom van a programozásra. (próbálták tanítani)
De ha nem tévedek a mostani játékokba elég sok az adat nem?
De ha meg nincs akkor is ott a RAM kérdése mivel ez 1-2év mulva "kicsit" fontosabb lesz mint most. -
Tibord
senior tag
válasz
hobizsolti #95 üzenetére
Az vesse rám az első követ, aki ugy gondolja hogy azért mert én meg tudom szerelni a trabantot meg a ladát mert megtanultam 10 éve akkor már fasza autószerelő vagy és nem kell nekem megtanulni az újabb autók szerelését. autó autó nem mindegy?
nem azt mondtam hogy a haver optimalizáljon hanem a programozók.
Elvégre ezt várja el az ember tőlük.
Én se szeretem ha új dolgot megtanulnom vagy a megszokot jólbevált módszert fel kell adnom de ez a világ rendje. És ezt diktálja a fejlődés és a józan ész.
egyébként mért nem érdekel 0.1 másodperc?
Próbáld megcsinálni 2000szer egmás után mingyárt érdekelni fog.ennyit erről. A véleményemet írtam le és ez nem biztos hogy egyezik a tieddel
-
Tibord
senior tag
Nagyon jó írás
Olvasgattam a hozzászólásokat és annyit had füzzek hozzá én is hogy azért azt lássuk be, nyilván nem a 32bit a jövő hanem a 64. Már csak a memoriaszükségletből kiindulva is.
Bár még ma nem kell(általában) 4GB de 2 évell ezelöt még a 1GB is soknak számított ugyhogy el lehet kézelni mi lesz itt 2 év mulva (pl.: crysis 2). A tesztből pontosan leszürhető hogy a mai nem kimondottan tökéletes driver front ellenére is észrevehető lassulás nincs a rendszerben. A másik probléma hogy sok 32bit-es alkalmazást csak lefordítanak de nem optimalizálnak 64bit-re.
Én a x64-es rendszerre szavazok (a pista nekem 7 hónapja nem produkált kék halált vagy lefagyást, mi ez ha nem fejlődé. Kivételt képez tuning miatti kifagyásde az meg nem a Op.Re. hibája)
De mindenki használja azt ami neki tetszik és bevált csak akkor ne szidjon egy olyan rendszert amit ki se próbált vagy nem a megfelelő gépen tette ezt (kipróbálás nem egyenlő fél nap használattal)
Bocs a hosszú rizsázásért
Mégegyszer gratula az írónak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Ryzen 5 9600X ///Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- R5 5500 2024 Márciusi vásárlás
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest