Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
]Phobos[
senior tag
OH, bocs májszter, mekkora barom vagyok, hogy 3 napot elpocsékoltam az életemből 1 nyilvánvalóan nem működő dologra, goldoltam megosztom mással is, hátha nem mindenkinek van ideje 3 napot kísérletezgetni, meg szívni a .... . Elk.rtam. Nem kicsit, nagyon! Tehát ha lenne olyan progi, ami jelentősen gyorsul, akkor, igen van értelme. Esetenkénti 3-4%-os gyorsulás viszont számomra nem mérvadó. Ergó, nekem MÉG nem éri meg váltani. Ez pedig csak azért ciki, mert nem tegnap jelentek meg a 64bites procik. ENNYI! Vistát meg nem próbáltam, de MONDTÁK, hogy 32bites Ikszpénél lassabban mennek a játékok, persze minden ember hülye, akit ismerek, ha meg nem, akkor búgócsiga. Lehet, szánalmas, de nem divat májszter vagyok, a gyakorlat jobban érdekel. Éljenek soká a vérpistikék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest