Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Van különbség az EIST/CNQ bekapcsolt és kikapcsolt állapota között. Nekem K8-as és C2D-s notimnál egyaránt feltűnt (nem teljesitménybajnok egyik sem, lehet azért érződött olyan nagyon).
Átlag használat mellett érezhetően jobb lett a válaszideje a gépnek ha kikapcsoltam ezeket a funkciókat. Notinál van hasznuk akkuról használva, de asztalinál már eszembe se jutna bekapcsolni őket (igy is hűvös és nem eszik sokat, de gyorsabb).Nehéz lenne ezt kimérni mert legtöbb benchmark folyamatosan terheli a procit igy az végig maximumon jár, de biztos vagyok benne, ha valaki irna erre egy tesztet akkor világosan lehetne látni a különbséget. Gondolok itt egy olyan tesztre ami csak időközönként terhelné a procit, mondjuk kissebb, néhány tiz vagy száz millisecundum alatt elvégezhető apróbb feladatokat tartalmazna ezek között rövid szünetekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest