- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Félkörpanorámás ASUS ház érkezett a nem túlságosan drága halmazba
- Rejtett csatlakozós VGA MSI módra
- Powerbank választás okosan: mAh, Wattóra, PD... mit jelentenek valójában?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Igen, én is azt tanultam, amire te is utalsz, miszerint ha kitolod a használati időtartamot, akkor azzal természetesen kevésbé szennyezed a környezetet. Ebben mondjuk segít az is, hogy az MSI lap még mindig garanciális, valamint a KingMax RAM-ok szintén.
Viszont 2-3 év múlva ilyen CPU-ba biztos nem invesztál már bele sok ember, hiszen ez jelenleg 50K, fél év múlva már 30-ért bőven kapható, az meg egy elég ésszerű összeg egy 2.8-as 6 magosért 95W TDP-vel. Szerintem.
USB 3-nak még nem jött el...
-
TomBoy1986
veterán
Én nem tudom te hogy vagy vele, de én speciell pénzből élek. És amennyiben úgy fogom megítélni, hogy szükség van 6 magra, de nincs pénzem éppenséggel további 50-60K-m arra, hogy alaplapot és RAM-ot cseréljek ahhoz, hogy csak ugyanott álljak mint most, akkor szerintem igenis jó dolog.
És bármily meglepő, annak ellenére hogy 20K-s CPU-m van azon kivételek közé tartozom, akik nem 1-2 videót konvertálnak éves szinten, s nem feltétlen hagyom ott a gépet addig, hogy meccset nézzek (mert pl. rühellem a focit...)
Amúgy az AutoGK 2.55 pl. 75%-ra terheli le a rendszeremet, ami pont arra jó, hogy mellette akár játszani is tudok úgy, hogy meg sem érzem ennek a munkáját.
Amúgy 2:
Nem vagyok paranoiás, csak a kákán is csomót jellegű dolgok bárkinek feltűnnek... -
TomBoy1986
veterán
válasz
#98593280 #93 üzenetére
Én is ezzel a véleménnyel értek egyet és mint látható, ennek a vonalán is fejlesztem a gépemet. A lapomat 2008 februárjában 20000Ft-ért vásároltam és még ma is belemegy a legújabb 6 magos Phenom II X6. Gondolom le se kell írnom, hogy hogyan dughatok bele hatmagos intel CPU-t egy hasonló korú intel lapba
Az meg, hogy 20-30 W-tal kevesebbet eszik az E6600-as konfig. Hát finoman szóval sem érdekel... Javaslom, hogy cserélje inkább le a 60W-os izzóját, akit ez mozgat ennyire...
Nekem is alapfeszültségen 3.25GHz-en megy a 620-as, ehhez meg aztán egyetem kell, hogy be lehessen állítani... EC=250 ; DDR RAM sebesség meg 800 helyett 667. És mindezt egy közel három éves lappal, SB600-as déli híddal.
"Ezzel szemben az Intel fél éve váltja a foglalatokat, ticktock... LOL. Szóval azt gondolom fejleszthetőségben, szabadságban, árban az AMD verhetetlen. A szubjektív része a cikkednek meg ez ellen szól, arról szól, hogy ne vegyetek AMD-t, mert ne..."
Nagyon idegesítő, hogy megint le kell írni, de tényleg 25x is, ha nem lehet már semmit mérési eredmények alapján felhozni az AMD ellen, akkor jön a szubjektív vélemény... na ez a LOL
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
- Renault, Dacia topik
- Diablo IV
- Androidos tablet topic
- Fotók, videók mobillal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-14900K - Cores x 24
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest