- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
misx
senior tag
Hasznos cikk, még csak átfutottam, azonban a dőlt betűs rész megragadta a figyelmem. Valóban igaz, hogy egy átlagember a jobb CPU-k erejét nehezen használja ki. Én is kódoltam már videót, amikor nagybátyámnak kellett átvenni a családi mozijait, de valóban ki lehet várni a végét, nem vészes (még P4-gyel is csináltam anno). Mostanában sokat töprengtem azon, hogy vegyek-e négymagos Intel-t vagy sem, aztán úgy döntöttem, hogy nem. A jelenlegi játékok két szálon is remekül futnak, ráadásul a régi programoknál (mivel nosztalgia mindig kell, pl. Splinter Cell részek) még hátrány is lehet, mert ott még a Ghz számított. Az "időtállóság" fenntartása más kérdés, de úgy gondolom, Core2Quad még lesz egy ideig a piacon (ha meg nem, ott van a használt piac). Ezért is nem hoz lázba a Core i5/i7 széria. Ha meg a Ghz lesz kevés, ott a tuning.
Az AMD-t minden dicséret megilleti, sajnos még soha nem volt velük tapasztalatom, de úgy látom jobban jártam volna, ha anno AM2-es lapot veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest