Új hozzászólás Aktív témák
-
misx
senior tag
Hasznos cikk, még csak átfutottam, azonban a dőlt betűs rész megragadta a figyelmem. Valóban igaz, hogy egy átlagember a jobb CPU-k erejét nehezen használja ki. Én is kódoltam már videót, amikor nagybátyámnak kellett átvenni a családi mozijait, de valóban ki lehet várni a végét, nem vészes (még P4-gyel is csináltam anno). Mostanában sokat töprengtem azon, hogy vegyek-e négymagos Intel-t vagy sem, aztán úgy döntöttem, hogy nem. A jelenlegi játékok két szálon is remekül futnak, ráadásul a régi programoknál (mivel nosztalgia mindig kell, pl. Splinter Cell részek) még hátrány is lehet, mert ott még a Ghz számított. Az "időtállóság" fenntartása más kérdés, de úgy gondolom, Core2Quad még lesz egy ideig a piacon (ha meg nem, ott van a használt piac). Ezért is nem hoz lázba a Core i5/i7 széria. Ha meg a Ghz lesz kevés, ott a tuning.
Az AMD-t minden dicséret megilleti, sajnos még soha nem volt velük tapasztalatom, de úgy látom jobban jártam volna, ha anno AM2-es lapot veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest