Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
- iPad topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
válasz
Daywalker
üzenetére
"AMD-nek Magyarország nem pálya üzleti szempontból" ... "nincs is hivatalosan AMD, mindenki szürkézik"
Ennek fényében különösen furcsa ez: Elsőként Budapestre hozza el az AMD a Radeon RX Vegát
Tényleg a vizes VB az oka?
-
Lacccca87
addikt
válasz
Daywalker
üzenetére
Beleakartam szólni hogy a legutóbbi beszámolótok alapján belefért volna simán hogy megvegyetek 1-1 cpu-t aztán simán továbbadhattok rajta, de aztán megnéztem a 2016-ot és rájöttem hogy csoda hogy maradt munkaerő
.Ennyire nincs reklámértéke már az oldalnak hogy egy nagyker sem tud adni tesztpéládnyt vagy valami?
Lassan egy semmiből jött youtuber több figylemet fog kapni, meg talán még terméket is előbb mint a hazai info oldalak pedig azokból sincs sok.
Más részről miért nem próbáljátok meg azokat a játékokat is tesztelni amivel a közösség játszik? Gondolok itt az E-sport játékokra. Igaz hogy minimumon a legtöbb még kávédarálón is elfut de tudnak azért azok is kellemetlen perceket szerezni a VGA/CPU párosnak. CSGO, DOTA2, LOL, Quake C. , etc. majdnem mindbe van demo mód ahol 100% ban reprodukálható a terhelés.
-
Loha
veterán
válasz
Daywalker
üzenetére
Semmi rosszindulat nincs a hozzászólásomban, csak az AMD-s szponzoráción kívül semmilyen értelmes indokot nem találtam, hogy miért pont ez a 4 játék kellett a tesztbe, de nyugodtan világosítson fel bárki, hogy miért ez a 4 játék a legideálisabb a CPU-k összehasonlítására.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 mini 64GB 100% (3 hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.