Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Marakodnak itt a lóvén. Pedig milyen sok lenne, ha nem lenne warez...

-
pete_21
addikt
Viszont ha volt egy összeg, amiben megállapodtak még a kiadás előtt, szerződésben, és azt valóban megkapták, akkor igazából az IW-nek nem kéne pattogni. Oké, hogy az 1 milliárd (vagy még több) barominagy bevétel, dehát ők írták alá a szerződést... Utólag hiába akarnak többet...
Viszont ha abszolút nem kapott semmit az IW, fix, szerződésben benne lévő összeget sem, akkor nem szóltam. -
Lenry
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
Lenry
félisten
máshol arról írnak, hogy az Infinity Ward nem kapta meg a MW2 után járó részesedését
-
WonderCSabo
félisten
válasz
LackoMester
üzenetére
Azért nem eszik olyan forrón a kását!
-
boeing
őstag
Na ott igy dolgozik a VPOP

-
WonderCSabo
félisten
válasz
BalaNce87
üzenetére
Attól függetlenül sok fejlesztő dolgozott rajta és termelt belőle pénzt, amiből nem kaptak semmit- már ha a hír igaz.
És ha igaz, akkor az Activision rohadjon meg, én nagyon sajnálnám a CoDot, és ebben az esetben a 2 úriembert is teljes mértékben. Ha meg nem igaz, akkor a 2 úriembert nem, de a fejlesztőket és a CoDot igen. -
BalaNce87
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Hát ha ez kell hozzá hogy végre befejezzék a cod szériát, bár ahogy érzem sokat nem fog befolyásolni és ugyanúgy fogják kidobálgatni a részeket.

Valahogy képtelen vagyok sajnálni az ilyet, már ideje volt egy ilyen csapásnak. -
válasz
LackoMester
üzenetére
Akkor mégsem loptak?
-
LackoMester
addikt
Azhiszem itt lett vége az igazi COD-nak.[link]

-
BalaNce87
addikt
Nah ilyenkor van az ha visszaüt a sors, hogy is mondjam... megérdemlik. Mondjuk alapvetően nem érdekel mi történik velük, de hát saját magukon kivül nemhiszem hogy bárkit is megrázna egy ilyen hír, kb ki nem s...a le kategória.
-
keIdor
titán
Nincs köztük magyar politikus?
-
@rglaaf
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Úgy látszik a nagy pénzektől mindenki nagyot akar zsebre vágni
-
WonderCSabo
félisten
Nem értem. A bevételeket a kiadó kapja, nem a fejlesztőcég. Vagy a bevételek utáni pénzt, amit az Activisiontől kaptak, azt nyúlták le?
-
h-yle
addikt
A legvalószinűbb az, hogy ki van a f@szuk a fejlesztőknek az Activisionnel. Nem akartak lefeküdni nekik, ők meg példát statuáltak.
Egyébként is a fejlesztő egy ekkora projectben pénzhez nem nyúl. Ez nem a sarki ABC.
-
G4NXST4
tag
ÁÁÁ biztos nem a pénz állhat a háttérbe, én el sem tudnám róluk képzelni.
Biztos Jason barátunk alkoholt vitt az Infinity Ward irodájába (vagy kocsmát nyitott
) és volt ott egy kiskorú aki részegre itta magát, és a kedves szülők feljelentették Jason-t, hogy kiskorúnak adott alkoholt. És ezért az IW irodáját biztonságiak zárták le. Juj juj Jason remélem tanulsz a hibáidból. 
-
Sicilian
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Ha ez így van, akkor valaki nem kapott eleget és mauzer lett

-
Devid_81
félisten
Ohh, biztos nem loptak penzt, el sem tudnam kepzelni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
D.Orion
veterán
de az Infinity Ward-ot ez nem fogja anyagilag érinteni, szóval azért lehet számítani a további CoD-okra is. <> A francba, pedig már reménykedtem!

-
LackoMester
addikt
Érdekes fejleménynek. Elég nagy lehet a gáz. Várjuk a további fejleményeket.

-
Narxis
nagyúr
Az egész bagázst el kellene küldeni.
-
atee
őstag
Úgy kell nekik.
-
GegeWarrior
senior tag
Ez egy igazi WFT??? Most mi van?? Jó dolgukba nem tudják mit csináljanak?
-
PowerBuldog
veterán
Lehet a bevétel egy része nem oda vándorolt ahova kellett volna? Kíváncsi leszek a fejleményekre.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kicsit hihetetlen...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)