Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
sz.atesz89 #11 üzenetére
Egy időre leállították, most elvileg újra megy. Plusz volt egy kis keverés. A lényeg, hogy az MGS V: TPP-n nyomnod kell egy jobb egérgombot, majd a tulajdonságoknál a béta résznél tudod letölteni.
------
If you're itching to get started, just follow the below instructions:
- Locate your Metal Gear Solid V: The Phantom Pain copy from your Steam library
- Navigate to the Beta tab within game properties through the Steam Library
- Opt into the Beta (MGO_OPEN_BETA)
- Launch the game which will update to the Beta version -
VTom
veterán
Hát, nekem nem jelent meg a steam-ben..
-
oriic
HÁZIGAZDA
Frissítve: Úgy tűnik, hogy mégsem open bétáról van szó, csak azok játszhatnak vele, akiknek megvan az alapjáték.
-
VinoRosso
veterán
meddig él a nyílt béta ?
-
janos68
aktív tag
-
.LnB
titán
Igazából ezt a kommentet orich és a tobbi kolléga a mgs topikból érti. Mert én nagyon csalódtam a TPP sztorijában, ezt le is írtam a blogomban. Szóval van szerintem értelme, csak nem mindenki érti.
(#3) orichalcos Most nem is arról van szó, hogy mint multi nem érdekel. Hanem mint MGS. Rá se tudok nézni. :S
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
Hogy ez engem mennyire nem érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A legfrissebb bejelentés szerint holnap reggeltől bárki kipróbálhatja a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain multiplayer módjának béta kiadását.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest